Çok saðol sacro ve bulut abi
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sacro hocam gyo lar demiþken.. sinpaþ uzun zaman önce sizde söz etmiþtiniz..50 200 keþismesi olmuþ..hacimle dönüþ var.. 2014 den gelen düþen trendin kýrýlýmý var..patron devamlý mal toplamýstý ve 17 mayýsta g.k var þirket pay geri alým teklifinde bulunacak..genelde sinpaþ sona kalýr ama sanki yýllarýn acýsýný cýkaracak gibi ne dersiniz
Tesekkurler sayýn sacro...Saygýlar
Valla olabilir.
hacimlerden herþey belli ama zor tahta vesselam.
0.60 kuruþlardan aldýydým geçenlerde beni bile býktýrdý :D
Ben böyle 1 kademesi çok marj olan tahtalarý sevmiyim :D
Ama ekrana bakmam ben bu kaðýda inanýyom derseniz düzenli alýnýr beklenir.
izlenmeyecek tahtalardan çünkü.
0.72 üzeri kalýcý olursa geri gelmeden trend baþlatýrsa 80 üzeri coþabilir.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Ýyi akþamlar herkese, bir süredir sacro hocamýzý misafir olarak takip ediyordum, bugün üye olup nacizane birkaç grafik de ben atayým istedim.
Gubrf 5 teki direncini 60 milyon hacimle kýrmýþtý, ufak bir düzeltmeyle önce 5.35 sonrasýnda 5.75 e doðru yönelebilir. Teknik olarak yeni bir yükselen trendin baþýnda olabiliriz. Hissede yönetime ve öngörülerine güven yok, bu yüzden bilanço önemli.
Grafikler eðitim çalýþmasýdýr. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez.
Nugyo
Tekrar bir 5.10 denemesi gelebilir. Sacro hocanýn iþaret ettiði bu direnç kýrýlýrsa hissenin önü açýk gibi görünüyor.
Jants Sýð bir hisse. 25teki direcinde çok zorlandý. Eðer bu direnci geçebilirse 30 lu rakamlara gidebilir. Desteði 22 civarýnda.
Yer Ýmleri