Originally Posted by
hasakkaya
Büyük üstat Sacro hocam 2 hafta önce beni uyarmýþtýn tektu 86 87 olunca buraya yaz demiþtin bugün kaðýt 88-90 arasýnda döndürdüler deðerli fikrini alabilirmiyiz.bu arada baðfaþ sat verdi dediðinde sattým 310 maliyetli prkm orta vade tutmayý düþünüyorum tskler deðerli yorumlarýn için küçük yatýrýmcý dostu saygýlar
bu tektu kýrýlacak yukarý az kaldý sanýrým.
1.25 ve 1.40 bandý hedefi olabilir.
bagfs konusundada 11.60 stopumu bu üçgene dayanarak yapmýþým.

Originally Posted by
bahattin
Sayýn hocalarým foto atamadým kusura bakmayýn. tatgd da bolinger ciddi daralmýþ macd ayný hizada þuan, sanýrým sacro hoca geçenlerde 0' da gidip yukarý kesen macd nin daha etkili olduðunu söylemiþti. bu hisseyi takip eden var mý acaba?
sýkýþma var evet.
þu an macd sýfýrýn altýnda. ama 7.25 lere geçilirse macda rayýna girebilir.
ayný zamanda 7.20 ve 25 bandý kuvvetli direnci geçilirse güzel ala girecek.

Originally Posted by
obstinate
Hocam derimde sanki iþ bitmedi gibi. Sürekli invest menkul alýyor takaslar iyi bakýyorum karþý taraftan çýkýþ karþýlýklý iþlem yok. Bu adamlar bu malý nasil okutacak.
Sürekli yavaþ yavaþ 20 kademe çýkartýp aniden aþaðý boþaltýp 20 kademe aþaðý düþürmek boþuna deðil herhalde.
Teknik fazla anlamam yýllardýr böyle sýð hisseleri iyi takip ederim dökme hareketi gibi geldi son 3 günkü hareketleri
derimde iþ bitmediðine katýlýyorum dostum.
ben bunun endeks bazlý kompozit grafiðinide çok inceledim. Endeks nere giderse gitsin 1 yýl falan endeks üstü getirisi var.
mesela endeks 110 bin oldu ise bu 11-12 olabilir. yada endeks düþtü diyelim bu düþmeyerek portföyü koruyacak.
hacimler yüksek dediðin gibi saðlam bu sefer derim.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Yer Ýmleri