Borsada sanki TÜKENMÝÞLÝK SENDROMU mu var Ne?
Yoksa Yolun Sonuna geldik mi?
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada sanki TÜKENMÝÞLÝK SENDROMU mu var Ne?
Yoksa Yolun Sonuna geldik mi?
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arka sýralarda kalan ESCOM 'da harekete geçti. hadi bakalým
Kisada 2.40 hedefim vardi kipada.
2.39 gorerek hedef gerceklesti.
Asagida 2.01 2.16 gapi var bu gap kopus gapi oldugu icin dolmasini beklemiyorum.
Oralara sarkmalar alim firsati olabilir.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Hocam saolasýn 2.40tan verdik sýra diðerlerinde[emoji3]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu an borsada benim gördüðüm þöyle bir durum var.
Herkeste su akarken testiyi doldurayým uðraþý var. Yani herkesin kafasýndaki þu bu trend bir yere kadar gidecek. vurup kar'ý cebe koyma olayý var. Herkes trader olmuþ :D Onun için çoðu kaðýt gidiyor hoop geri geliyor. Senet deðiþimleri çok fazla.
Çok fazla alsat ve günlükçü var. bir kaðýttan yüzde 5-10 vurdumu biri hemen kar cebe. oysaki bana göre bu trend daha uzun soluklu gibi duruyor. Yani piyasadaki büyük el küçüklerin kazanmasýna izin veriyor. hatta yukarýdan satýp aþaðýdan almasýna bile izin veriyor. genelde büyük trendlerin baþlarýnda olur böyle þeyler.
Yani piyasada ve senetlerdeki potansiyelleri yüzde 5-10 gibi küçük meblaðlar ile alsat yaparak büyük resmi kaçýrtacaklar insanlara. Zaten þu ana kadar çoðu kaçtý. geçen bir arkadaþlada konuþmuþtuk. clebinin yüzde 15 yaptýðý gün. yani yüzde 15 e tamah etmemek lazým diye düþünüyorum bazý senetlerde. çünkü trend var. Nasýl olsa hacimli kýrýlýmlardan sonra maliyete gelmeyecek þekilde düþünüyorum. Ee madem maliyete gelmeyecek neden satýpta yeni bir senette macera arýyayým deðilmi ?
kar da tatlý tatlý oturmak varken :D
bak petkime 3.60 da ne yazdým bu petkim eregl ile eþitleyecek dedim petkim 3.60 iken sanýrým eregl 5.60 dý fark 2 liradan 0.70 e düþtü.
Deli rally devam ;)
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Hocam vala ayný þeyi bende düþünüyordum hatta dün yazayým dedim sonra vazgeçtim.bu yükseliþ uzun soluklu bir yükseliþ ve kaptýrdýðýmiz fiyatlardan bir daha asla alamayacagimiz fiyatlar.tabiki býyýklý hisselerde.orneklendircek olursam x hissesini aldýk 1 liraya bu zamanlarda verdik 2 liraya ve girdik ralliye biz seviniyoruz %100 aldýk diye ama hisse gitti 10 liraya gün geldi endeks tekrar kafayý çevirdi hisse düþüþ moduna girdi düþüþünü belki 4 lirada sonlandiracak.
düþüncelere kurþun iþlemez.
Asuzuda hedef ne, orda Bari kalayim
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri