mübarek gün hayýrlý bir tavsiyede bulunun sürekli millete fuhþa içkiye kötü yollara teþvik etmeyin.
mübarek gün hayýrlý bir tavsiyede bulunun sürekli millete fuhþa içkiye kötü yollara teþvik etmeyin.
[emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]
GT-N8005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nugyo grafiði paylaþmýþtýk 5.50 üzeri kalýcý olursa Çanak---kale formasyonu olur. Sabir ile taþýdýk taþýyoruz
Dostlarým Endeks'in ÞAHI KCHOL Aþaðýya doðru yöneldiði için ben ENDEKS in yukarýya zorlamasýnýn feyk olacaðýný düþünmekteyim ne dersiniz?
Kapadým ekraný.Ruzgar esmýyor bugun.
Akýl,adama sermayedir.
bu tahtada kýlýçlar inanýlmaz derece vuruluyor galibi bu sefer pis yakaldýlar kötü dövüyorlar ama bence bu tahtalarý paylaþýrken bence dikkatli olmanýz lazým 5,55 ken palaþtýnýz 5,14 gördü 1 dakika içerisinde stop þansý bile vermez burda birsürü ky okuyor yazdýklarýnýzý yinede paþa gönlünüz bilir herkese hayýrlý bayramlar
ytd deli saçmasýdýr
Nugyo 5 dakikalýkda ikili tepe yapti verdim, 5.25 den yine aldim, benim maliyetim 4,70 lerde!!!
Ben kimseye al sat demedim geçmiþteki grafiði paylaþtým, yazýyý yazdýðýmda zaten %12 artý idi, ordan alan almýþ ise cahilliðinden almýþtýr, 5.50 üzeri kalýrsa demiþim, herþey alirim vebal almam.
2010 senesindeki nugyo Rallisi'ni bilirmisiniz tam 1.5 yýl sürmüþtü, gun icinde eksiden arti %10 lar görüyorduk ve ozaman seans durdurma yoktu, 3.50 maliyetli hisselerimi 24 den vermiþtik
Al sat ile 34 falan gelmiþti,
Nugyo kediyi bile Aslan yapti
Hey gidi mazi hey
Yer Ýmleri