sacro üstat IPEKE de de tam hedef sayenizde. KOZAA yý yakalar dediðinizde 2.xx larda idi. 2.6x lardan aldýklarýmýzý bugün postaladýk. Allah senden razý olsun. büyüksün vessalam. deli rally de kazanmaya devam sayende. saygýlar.![]()
sacro üstat IPEKE de de tam hedef sayenizde. KOZAA yý yakalar dediðinizde 2.xx larda idi. 2.6x lardan aldýklarýmýzý bugün postaladýk. Allah senden razý olsun. büyüksün vessalam. deli rally de kazanmaya devam sayende. saygýlar.![]()
dedðiniz IPEKE sonradan açýlýr KOZAA nýn peþine takýlýr aynen çýktý hocam. sayenizde güzel bir kar býraktý (23% kýsa zamanda süperr)![]()
![]()
tek hayýflandýðým ULUUN u geçen buralarda yeni KAREL olacaðý söylenmeye baþlandýðýndan bugüne 30% kadar gitti onu fazla kullanamadýk. buna da þükür. saðolsun tüm üstatlar![]()
![]()
birazsa ARENA eklemeye baþladým heybeye. yine yeni yeniden BILIÞIM lere devam. mahþerin üç atlýsý : LINK - ESCOM - ARENA![]()
mahþerin üç atlýsý : LINK - ESCOM - ARENA'nýn yanýnda da ATEKS (arsa beklentili) , PNSUT, AEFES ile devam. ayrýca fantazi olsun diye azzzcýk YKGYO ve birazcýk da TUKAS & KLGYO.![]()
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Yatirimcisini uzun yillar surundurdu.Borc yapilandirmasi (azaltma) operasyonu tamamlanmis gibi.Yakin tarihte portfoyumde olmasi gereken hisse.Spekulasyon kagit gibi gorunsede, artik cok gerilerde kaldi.Yatirim literaturune ters o kadar kagit zirvelere giderken, bunu kacirmam.Ilk gidecegi yer orta vade 4 TL.>>>Kasim/Aralik er yada gec.
Kesinlikle YTD.
![]()
Uzun vade için Algyo düþünüyorum. Bunu biriktirmeyi düþünüyorum. Piyasa deðeri emsallerine göre epey düþük. Karlýlýðý müthiþ. Ayrýca bünyesinde arsa gibi gizli servetler barýndýrýyor.
Fakat çok uzun süreçte gyo sektörü nasýl olur endiþeliyim. Ýstanbulda konut balonu, inþaaat ekonomisinin sönmesi gibi sebebler beni kaygýlandýrýyor.
LÝDFA hakkýnda bilgisi ve ilgisi olan var mýdýr ?
Yer Ýmleri