Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Merhabalar,
Bayramda Antalya’da olacağım, otel değil ama ev. Antalya çevresinde günübirlik olarak gezip görülebilecek yerler hakkında tavsiye verebilecek var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Akşam thy şortunu göstermeseydi iyiydi, kâr ı eridi arkadaşın, yabcak bişii yok.
Burdan thy şortlarsam kâr edebilürmüyüm düşünmem lazım
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Dün yazdım yöneticininhafta sonu TV'de röportaj vardı, bir hafta öncede röportajın yazılı hali vardı. Canlı seyredince kafadan mı atıyor, samimi mi belli oluyor.
Çok pilot hostes vs var borsada, maaşını alan aybaşında işlem yapıyordur, mesai saatleri artmış ise şirketin durumu iyidir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Benim zararlar şu dk itibariyle çok az kaldı. Belkim tekrar klavyeme şort tuşunu takarım![]()
yılların müzmin ayusuyum, tabandan bile gözümü kırpmadan şort açtığım olur, hiçbir zaman şorttan ettiğin kâr ifşa edilmez, çünkü borsanın doğası itibariyle maaşından üc beş lirasını şirkete güvenip parasını yatıranlar oluyor. o insanlara keriz muamelesi yapılırsa hoş olmaz, sessizce vur kaç demi yani
Borsada şortcu sevilmez herkes kızıyor açıkcılara, endekis düşerken de para kazandıkları için olmalı
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri