2.921 den
bugün 1 parti short vuruþumu yaptým
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
VIX (piyasalardaki korku) endeksi 13 temmuz'dan bu yana düþmektedir ve 34 lerden 20'lere kadar gerilemiþtir.Teknik olarak bakýldýðýnda VIX endeksinin 18-16 aralýðýnda dip yaptýðý ya buradan yukarýya çýkmaya baþladý görülmüþtür yani 18-16 aralýðý aslýnda bu endeksin çok saðlam destek noktasýdýr. Buradan tekrar yukarýya bir hareket baþlatýrsa bu endeksin ifade ettiði piyasadaki korkunun artýþý ve özellikle risk iþtahýnýn azalmasý yeniden Dünya borsalarýnýn ve endekslerin düþmeye baþlamasýna neden olacaktýr. Dolayýsýyla bu da BIST veya yurtdýþý endekslere baðlý fonlarýn düþmesine neden olabilir. Özetle Dünya borsalarýndaki yükseliþin sonuna yaklaþmýþ olabiliriz. Hep fon konuþuyoruz ya..O açýdan önemli bulduðum için paylaþmak istedim. Bu sadece benim düþüncemdir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir (YTD)
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
2920dende biraz þort...20 puana kar alýrým...
Valla ben bilmem. Benim yaþadýðým Türkiye Cumhuriyeti hükümeti pek bir sevecen, pek bir sevgi pýtýrcýðý, pek bir vatandaþý kucaklayan, kendinden farklý düþüncesi olaný da kapsayan bir hükümet deðildir. Ermenistan, Yunanistan, Sevr falan filan diyerek hükümet sempatilestirmek te bilemedim. Sarmadý beni. Bu kanal uymaz bana . Uyan varsa bilemem. Gerçi piyasa da ne oluyor onu da görmek isterdim burada.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasayý tutma adýna neler yapýyorsun palacan.
Yer Ýmleri