pankalarla 2755-2760a kadar alacaklar gibi duruyor..výobdada 2820-2825 görürümyuz acaba?
pankalarla 2755-2760a kadar alacaklar gibi duruyor..výobdada 2820-2825 görürümyuz acaba?
Herkes öyle baþlamýyor mu?
Dayu beni çok batýrdýlar ama biri çok koymuþtu.
Al ver al ver çok da deli kazanýoz tamam mý.
Neyse gene þimdiki gibi nereden atsam giriyor 1 lik 2 lik 3 lük 5 lik.
Özgüven tamam dayu. Tabi sistem de kenarda o bana sufleyi veriyor ben yarý otomatik modda uyguluyorum.
Bi yerde sistemle ters düþtük tam naci gidiyomuþ ulan dedim mal sistem kabak gibi marj var yukarý dur ben þunu alýym da gör sonra seenin kodunu düzeltirim.
Dayý bana bi girdi ama kendime yediremiyorum ya düþtükçe poz ekliom düþtükçe poz ekliom.
Dayý eve haciz geliodu imanýmý gevrettiler mütevazi bi ev parasýný kardan, mütevazi bi araba parasýný ise ana paradan verip kurtulduk. Sonra 1 ay bakmak istemedim. Sonra kendimi geri getirdim oturttum masaya. O gün baya rahatladým ondan sonra hep iyi gitti ama o özgüven gelir gibi olunca hemen kendimi çimdiklemeye çalýþýyorum arýtk. Özgüven yoýk dayý. Ýddia yok. Ýddia edersen, anahtarý KESÝN diyorum bak KESÝN verirsin.
15:30da Amerika TDI var. Beklentilerden aþaðý veya yukarý çok þaþmamasý gereken bir veri. Pala muhtemelen 3ten itibaren pozisyonunu alýr
Normalde bir spek grubu 4-6 kurum ile gider ve 3-4 hissede direkt 5-6 hissede dolaylý operasyon yapar. Bunlar 20-25 kurumla en az 300 hissede her gün operasyon cekiyorlar...
Huuuu huuu ÖSYM kýlýklý yetkili bozuntulari açýp bir derinlik izleyin de görün nitelikli dolandýrýcýlýk sayenizde hergün nasýl tekrarlanýyor...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Burada dönen bu saçma geyiði anlamam zor. Piyasa dediðiniz böyle bir þey, bizim piyasa ABD Almanya Ýngiltere gibi derin olmadýðý için daha dar alanda paslaþmalar oluyor.
Þu an bunlara kiziyirsunuz da yabancý gelince de format ayný. Ama algýmýz bak yabancý yatýrýmcý alýyor himmm süper birþey bu olacaktor kesin. Ama onlarda da yöntem ayný. Ayrýca unutmamak lazým o yabancý diyeceðiniz kiþilerin büyük kesimi býyýklý yabanci olacak yani bugün olan ile ayný kiþiler. Sadece saklama yaptýklarý kurum turk deðil çiti olacak. Bu bizim piyasa da hep böyle oldu olacak.
Kaybedince baþkasýna sisteme atmak en ucuz yol ama sorunu çözmez. Önce kiþi kendi hatasý ile yuzlesmeli, baþarý sonra gelir.
Kazanýnca kumpas var kahrolsun spek kahrolsun pala þu bu, kazanýnca ben bildim anlayýþý toplumun her alanýna yaygýn olduðunu düþünüyorum, yatýrým da bunlardan biri.
Yer Ýmleri