Aslýnda bugünün hakký eksi açýlýþ artý kapanýþtý. Olmayacaðý kesinleþti
Bi ereðli günün hakkýný verdi
Aslýnda bugünün hakký eksi açýlýþ artý kapanýþtý. Olmayacaðý kesinleþti
Bi ereðli günün hakkýný verdi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Cuma günü akþam saatlerinde, sýð piyasada bile dolarý anca %2.5 düþürebilen haber bu kadar olur iþte. Çok bile düþürdü borsayý.
Yavaþ al vicdansýz![]()
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Son BDDK kararý bugün fiyatlanýp bitecek, belki de bitti bile.
Bundan sonra yurtdýþýyla korele halde hareket eder. Yüksek enflasyon nedeniyle onlardan daha az düþer, daha fazla yükselir.
Haberlere göre taban olmaz, olaylara göre taban olmaz..Pozisyona göre taban olur..
Adam mal satacak ki taban olsun..
Rusya-Ukrayna savaþýnda en az 2 taban bekliyordum, 3. gün eksi açýp toparlar diye düþünürken yalandan 1 taban yaptýlar o da zorla..Gün içinde -6/7 arasýndaydý..
Ne zaman yaþadýk en son tabanlarý? Pandemi döneminde bankalar faizsiz kredi verdiklerinde 400 bin yeni ky geldi borsaya..Onlara hamuduyla geçirdiler mallarý 1 haftada kaðýtlar ortalama %50 düþtü hatýrlayalým..
Þu an böyle bir yeni giriþ var mý haliyle yok tam tersi daha da azaldý yatýrýmcý sayýsý..
E kime satacakta taban olacak zaten ülkenin yarýsý Ereðli'de
Uzun zaman daha git-geller ve vuruþmalar eþliðinde yön cýlýz da olsa yukarý
Taban olan yok ama, pegasus belki tavan olur![]()
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Aslýnda bu gibi durumlarda güçlü þirketleri elemek ve tahtalarý sahipli olanlarý bulmak ve sipekisi malda olanlarý tespit etmek için kolay oluyor.. bazý hisseler bayaðý toparladý
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri