Originally Posted by EmirLondon Vaka sayilari artiyor diyorlar bizim thy hala piste inemedi Sen şort olmuyaydın devre kesici çalışırdı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sen şort olmuyaydın devre kesici çalışırdı Fakirin yuzu gulmez zaten bu piyasada bozkurt . Bundan sonra poz yazmayacam .
Originally Posted by EmirLondon Fakirin yuzu gulmez zaten bu piyasada bozkurt . Bundan sonra poz yazmayacam . Aynen üüüle, bende akşam pazarı ucuzluğunda sepete ondan bundan şundan az az atıyorum, tüm şirketlere ortak olucam
Originally Posted by *Bozkurt Aynen üüüle, bende akşam pazarı ucuzluğunda sepete ondan bundan şundan az az atıyorum, tüm şirketlere ortak olucam Sen zamaninda gubreyi 3 liralardayken satmayip bekleseydin simdi maldivlerde gunesleniyor olurdun
Originally Posted by EmirLondon Sen zamaninda gubreyi 3 liralardayken satmayip bekleseydin simdi maldivlerde gunesleniyor olurdun Hep hikaye hep hikaye, Borsada kazanan hiç görmedim, genelde alınca düşer satınca çıkar Bu sefer daha denüşük bi taktik deniyorum,komple tezgahı ele geçireceğim
Forum Rules
Yer İmleri