kpss soruları aynıymıs bazıları bır yayınevının yayınladıkları ıle ne dıyeyım bılemedım...
kpss soruları aynıymıs bazıları bır yayınevının yayınladıkları ıle ne dıyeyım bılemedım...
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Geçen yıl KPSS 1.sinin mülakatla elendiği bir ülke burası. AKP-Fetö işbirliği ile tüm soruların yüzlerce kişiye verildiği bir ülke burası. Yılını unuttum 1000'e yakın kişi tüm soruları doğru cevaplamıştı
Ben şahsen bu katakulli sınava girenlerin aklına şaşıyorum.
Bu ülkede bu keneler gelmeden önce sınavlar ve seçimler şaibesiz yapılırdı her şey nizam içerisinde olurdu. Her şeyi mahvettikleri gibi bunu da mahvettiler. İnsanların alın terini, anne babaların çocuğum sınavı kazansın diye dişinden tırnağından artırdıklarını ve emeklerini çaldılar. Bu hırsızlar din,iman,allah,kitap diye cahilleri hedef kitlesi olarak görüp her türlü ahlaksızlığı yaptılar/yapıyorlar. Ya ilk seçimde defolup gidecekler ülke rahat bir nefes alacak, ya da çok daha felaket günlere yelken açacağız.
Danaya girer gibi bir kaç kişi birleşip soruya girilebilir.Dediğiniz gibi tırt değilsen soruların hepsini satın almaya da gerek yok 100 değil de 50 soru alırsın az bişi de kendin yaparsan mantıklı olabilir.))))))))))))))Memuriyet olayı sadece maaş değil ki,iş güvencesi sağlık emeklilik de düşünülünce olay değişir.
Yer İmleri