Bu vob tehlikeli oynamayýn etmeyin diyen çok olabilir
Lakin vobu tehlikeli yapan kaldýraç ayarlayamamak riski ayarlayamamaktýr .
Þahsen ben viop olmasa borsada bu parayý kazana bileceðimi sanmýyorum kaðýt ile
Bu vob tehlikeli oynamayýn etmeyin diyen çok olabilir
Lakin vobu tehlikeli yapan kaldýraç ayarlayamamak riski ayarlayamamaktýr .
Þahsen ben viop olmasa borsada bu parayý kazana bileceðimi sanmýyorum kaðýt ile
Big abi sen yýllarýn kurdusun, iþi biliyorsun. korkuyu yenmiþ, heyecaný hissetmez hale gelmiþ, duygularýndan arýnmýþ makina gibi olmuþun artýk, go go tar tar fýþkýrt
zalým oyuncusun. Rallinin sonlarý daha sert ve ölümcüldür, tavana bile kitleyip býrakýrlar dýmdýzlak ortada![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Viopta 3 temel olay batiriyor
1- kazanirken hirslanip daha da cok pozisyona girip kaldiraci buyutmek maliyeti artirmak, sonra realizasyonda carpilmak.
2- kaybederken paçal yapmak. En beteri bu hem teminat eriyor hem kaldirac artiyor. Spotcularin en zararli aliskanligi viopta direkt adami batirir spotta uzuncu oldum dersin viopta anahtarlar gider
3- haber kaynakli terste kalmak.
Hepsinin temelinde kaldiraci ayarlayamamak var. 3. Maddeye yakalansan bile kaldiracin uygunsa yola devam diyebiliyorsun ornegin Ukrayna savasindaki dusus.
Allah var Bozkurt normal þartlar da 3 bin ve üstün de short vuruþacaktým öle karar almýþtým lakin dün Amerika’dan arkadaþ ile görüþtüm ulan salak dedi neden heyecan arýyorsun suya ters kürek çekme vagona atla baktýn dönüyor o zaman maliyet yap dedi hakkeden de öle ne gerek var abý misal 3 bin de 31 adet vurduðum shortu alttan kapadým kapamasam durduk yere 40 /50 puan sokmuþ olacaktý yada þu 4 vuruþluk shortu kapamasam 80 puan sokmuþ olacaktý bugün de 5 tur vurkaç ile zaten zarar çýktý
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bu geçen vadeden 3 bin üstünde short ile baþlamýþtým þelale oldu erken kapadým düþüþ bitti dediydim longa bir döndük
2900 den attýðým long jetonu bile vardý 2500 gördüm
Orada parayý yönetemesem Yada ful iþlem yapsam batmýþtým sonra mücadele al ver sat ver bir þekilde düzlüðe çýkýyor insan
Yani demem o ki borsada olmaz dediðin en ufak þey olur o yüzden parayý iyi kullanacaksýn yoksa doðru pozda bile olsan anlýk haber ile batýrýrlar
Yer Ýmleri