Originally Posted by işçi74 Geçen haftadan fuul gırtlak maldayim,cuma cikicam. Hani safimiz belli olsun dayı Dax ı gömdüler, bu havada mal çıkman zor olur dayucuğum alıcı bulaman, mallar sende kaldı. Başka var mı safım belli olsun diyen
22 Mayıs 12966 Bist100 Hamdım Piştim Yandım
Nabacan reis bi dene cort ceton attım 3091.5 da ama amacım para kazanmak değil iblisin dansını izlemek için seettirdim Originally Posted by *Bozkurt Dax ı gömdüler, bu havada mal çıkman zor olur dayucuğum alıcı bulaman, mallar sende kaldı. Başka var mı safım belli olsun diyen
Originally Posted by *Bozkurt Dax ı gömdüler, bu havada mal çıkman zor olur dayucuğum alıcı bulaman, mallar sende kaldı. Başka var mı safım belli olsun diyen Ben varım Bozkurt kardeş. Vioptan kazandığım parayla ev/altın aldım. Biraz da nakitim var. Kazandığım parayı genelde reele yatırıyorum. Düşüşlerde altın alıyorum. Uzun vadeli.
Originally Posted by *Bozkurt Dax ı gömdüler, bu havada mal çıkman zor olur dayucuğum alıcı bulaman, mallar sende kaldı. Başka var mı safım belli olsun diyen dayu bende dünden şortum benide yaz baklaım(gerçi coğunluk şortturda) işallah düşer bu meret ama kapanış zayıf olursa yarında düşeriz gibi...
Originally Posted by tarkank dayu bende dünden şortum benide yaz baklaım(gerçi coğunluk şortturda) işallah düşer bu meret ama kapanış zayıf olursa yarında düşeriz gibi... Eski şortcuları yazmıyorum dayu malesef ben big abi ve sen listede yoksun.düşüşü bilsekte başarı sayılmıyor çünkü önce zopa yedik
Forum Rules
Yer İmleri