Alýntý Originally Posted by mavi1610mavi Yazýyý Oku
Adsýz2.png
Uzun vade hisse yatýrýmý
Öncelikle çok tebrik ederim Sayýn mavi
350bin tl lik portföyünüz yýl içerisinde yaklaþýk 80bin tl ek ile 900bin tl ye yaklaþmýþ.. gerçekten çok sevindim...
Sizin sayenizde takip eden arkadaþlar da aslýnda borsada çok çok büyük riskler almadan ülkemizin güzide þirketlerine ortak olarak güzel getiriler elde edilebileceðini canlý canlý görüyor ... inþallah baþarýlarýnýz daim olur...
Seçimden sonra çok þükür biraz nefes aldýk
Ben de ihtiyaçlar hiyerarsisi fikri etrafýnda biriktirmeye devam ediyorum ancak birkaç deðiþiklik yaptým özellikle bankacýlýk sektörünün tahvillerden zarar yazma riskine karþý isc-garfa deðiþikliði onemli oldu benim icin .. bunlarin yaninda aygaz bioen ve yayla haricinde tüm sektorlerde hisselerimi degistirdim ..yazýlým sektöründe atatp... ilaç sektöründe deva... giyimde vakko... teknoloji için asels daha yakýn geldi gözüme.. kesinlikle ytd.... hayýrlýsý inþallah
bist ile yan yana yabancý hisse senedi fonu da biriktirmeye çalýþýyorum.. aft tmg gibi ... fonlar son donemde kurla beraber arttý... portfoyde kur atalarýna karþý küçük bir hava yastigi vazifesi gördü tabi artýk ne kadar korursa..
Tekrar tebrik eder baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim sayin mavi saygilar