Ýplik üretimi Kahramanmaraþ, Ýstanbul, Gaziantep, Bursa gibi illerde yoðun olarak yapýlýrken,
Denizlide havlu, bornoz, ev tekstili imalatý, Uþakta iplik, battaniye, geri dönüþüm, Çorlu ve Çerkezköyde terbiye, Adanada pamuklu dokuma ve terbiye, Gaziantepte dokusuz yüzey, makine halýcýlýðý, Ýstanbulda konfeksiyon ve örme imalatý ön plana çýkmaktadýr.
Sadece yuvarlak örme üretim kapasitesi dikkate alýndýðýnda ise Ýstanbulu sýrasýyla Tekirdað, Maraþ ve Bursa izlemektedir.
Þanlýurfa pamuk üretiminde ön sýradadýr.
Þirket, bu nedenle baþta da belirttiðimiz gibi organik iplik üretimi için üretim tesisini pamuk üretiminin en iyi konumda olduðu Þanlýurfa þehrinde hem hammaddeye ulaþýma yakýnlýk hem de kaliteli pamuk ürünü temini elde edebilmesi nedenleriyle kurmuþtur.
Minikyatrimci o kadar yazmýþ bir türk kahvesi yapayým da zevkle okuyayýmEline saðlýk hocam þimdiden
Kaliteli pamukla 100 doðal kumaþ yapanlarý seviyorum
Bak bundan da bebe ürünleri çýkabilir hocam. Her þeye gebe yeter ki kaliteli pambýk kullansýn
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
denizlide ev tekstili.. menderese selam olsun![]()
timsahlý tiþörtleri üretiyor adam![]()
kap taramasý yapalým..
ajanslara neler düþmüþ..![]()
Yer Ýmleri