Yok bilmiyordum þimdi baktým öðrenmiþ oldum teþekkürler.Bu iþleri patronun yapacaðýný hiç sanmýyorum diyelim öyle gerçekten aklým almýyor.Çünkü bu zaman musluk akarken doldurma zamaný yatýrýmcýya operasyon çekme zamaný deðil.O kafada ise o da bedel öder.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Valla benim maliyet 17 ve 1 yýl olacak nerdeyse hissedeyim.Halka arzlar kaç kat gitti. Bu hisse %100 anca yaptý.50 ye 2 gün vurup geri gelmesi dýþýnda. Attýðý banka ihalesi kap ýný unutmadýk hala. Aylarca süründürdü. Hele ataköyde satýlan dairelerin hala bilançoya yansýmasýný bekliyoruz. Tahtacýnýn iyi niyetli olmadýðý aþikar. Sýrf bebek hisse aldým ve maliyetim düþük diye tutuyorum ama bu hisse yatýrýmcý dostu bir hisse fln deðil.
KAP: RUBNS [ ] RUBENÝS TEKSTÝL SANAYÝ TÝCARET A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1193273
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2023-09-08
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Þirketimizin hammadde tedarikleri kapsamýnda, 7 Eylül 2023 tarihinde;
Yurtdýþýndan 76.478.000TL'lik hammadde alýmý gerçekleþtirilmiþtir.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
10 milyonu Yavuz Beyden![]()
Alinanlar boyahanede kullanilacak malzeme , boya ve kimyasallar, hindistan dan gelen boyaler, bence istanbul da ev almaya harcayacagim yatirimimi, burda degerlendirmek cok daha mantikli, orta dogu ve avrupa nin en buyuk organik pamuk urunleri tesisi, simdi akilli insallar giyindigi seye dikkat ediyor, vucudun petrol turevi ne oldugu belirsiz kimyasallarlami temas etsin yoksa mensei takipte uretim yapan organik pamuk tesisinden urunlermi olsun, avrupalilar olayi biliyor o yuzden rubenis radarlarinda…..
Hocam þirkete çok güveniyorsun açýkcasý ilk yatýrým yaptýðýmda bende güvenerek hisseyi aldým ama bu tahtacý iyi niyetli deðil.10 milyonluk hisse aldýysanýz sizi de bezdirmeden gitmez. Bakýn borsa 8000 leri geçti.Þöyle %15 bile düzeltme yese Rubens 30 altýný görür.Umarým ben yanýlýrým ve 3 hanelere gider orta vadede hepimiz kazanýrýz
Yer Ýmleri