Hocam geri alým endeksinden çýkma sebebi þirketin geri alým sürecinin bitmiþ olmasýydý. Bunda art niyet aramaya gerek yok bence, kendi hissesini satabilmek için geri alým yaptýðý da ortadaydý, neticede þirket hisselerini en azýndan kârla sattý, kasaya 5 milyona yakýn para girdi.
Ama "Ben patron olsam 5-10 mln Tl için kendimi þu hallere mümkün deðil düþürmem." sözüne sonuna kadar katýlýyorum. Amacý bir marka oluþturmak olan bir patron bu þekil saçma sapan iþlere girmemeliydi, düzgün bir imaj oluþturmak için her harekete, en küçük ayrýntýya bile dikkat ederek davranmalýydý. Bir yýldýr (hisse fiyat hareketlerini kastetmiyorum) þirketten gelen açýklamalarý, yapýlan iþleri görünce bu adamýn bir marka oluþturmasý mümkün deðil, o vizyon yokmuþ maalesef.
Bu adamin sirketini halka acmasinin nedeni kolay yoldan amiyane tabirle vurgun yapmak. Bunuda sirketinin ilk islem gunlerinde belli etmisti zaten.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece ilk islem gunlerindeki kap haberlerine bakin. Sonra kendi mantik suzgecinizden gecirin. Emin olun onu da yapacaktir.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müdürlerin satýþ iþlemleri için söylüyorsan:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1045282
Yöneticilerin Net Alým Satým Kazançlarýný Ýhraççýlara Ödemeleri Hakkýnda SPK Tebliði uyarýnca þirket Genel Müdür'ü Selami Karaaðaç satýþ iþleminden kaynaklý karýnýn tamamýný Þirkete iade etmiþtir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1045280
Yöneticilerin Net Alým Satým Kazançlarýný Ýhraççýlara Ödemeleri Hakkýnda SPK Tebliði uyarýnca þirket Genel Müdür Yardýmcýsý Halit Ünal satýþ iþleminden kaynaklý karýnýn tamamýný Þirkete iade etmiþtir.
Bugun itibariyle hedef lotuma ulastim, artik ekrana bir sure bakmam sade bilancolarda bakacagim, ben hareketi 2024 ikinci yarida bekliyorum, unutmak gerek taki en azindan boyali kumas satislari iyice yerine otursun, ekran izleyerek stres yapmak, hele islem yapmak kesinlikle kaybettirir…borsaci dede gibi koy kenara unut…yavrular elbet![]()
Yer Ýmleri