Ev inþallah Antik Otel civarýnda deðildir yoksa boþa yormuþsunuz kendinizi.![]()
Ev inþallah Antik Otel civarýnda deðildir yoksa boþa yormuþsunuz kendinizi.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Oralarda kisin ayaz yemeye niyetim yok
Bizimkisi icerde restorasyon gormus ahsap ev, aileden kalma
Tahtaya bakin , fazla bir lot da yok, eger bir kisi 200k yatirim yapabiliyorsa , yuz, yuzelli kisi komple tahtayi kapatir, bence tahtaci gercek yatirimcilari al sat yapmayanlarin tahtayi alma ihtimalini goz ardi etmemesi lazim, cevremde bir cok kisi yatirim icin hazirlik yapiyor, bir anda bakacak satan kalmamis….
Yazýlarýnýzý zevkle okuyorum hemþerim çýkmanýza ayrýca sevindim.Her þey gönlünüzce olsun. Siz iþinizi bilirsiniz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
KAP: RUBNS [ ] RUBENÝS TEKSTÝL SANAYÝ TÝCARET A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1192216
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2023-09-06
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 18/08/2023
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama 500 milyon TL sermayeli Rubenis Holding A.Þ' nin kurulum iþlemleri tamamlanmýþ olup, Türkiye Ticaret Sicil gazetesinde tescillenerek yayýnlanmýþtýr.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Bu piyasada tahtasýnda yatýrýmcýya operasyon yapan ya da yapana göz yuman patron kendi ayaðýna sýkar. Bu zaman kendin kazanma ve yatýrýmcýna kazandýrma zamanýdýr. Yarýn bir gün bu tahtada olan saçmalýklar yüzünden oluþan algýyý aðzýnla kuþ tutsan düzeltemezsin Osman abi. Bir dost.
Belli ki sana bunlarý söyleyebilecek çevrende birileri yok. Ya da seni yanlýþ yönlendirenler var.
Bu iþlere kalkýþan tahtacý eðer sende bunu icazetsiz yapýyorsan her kim olursan ol yamulturlar. Benden uyarmasý. Yaptýðýn iþ iþ deðil gittiðin yol yol deðil.
14 Temmuz 2022 tarihli mesajim. Hala degisen bir sey yok. Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtadaki saçmalýklar olmasa þirkette iþler gayet yolunda atýlan adýmlarda gayet olumlu.
Bence yatirimcilari hafife almak hicde iyi bir fikir degil, eðer bilinçli bir þekilde yatrýmcýlar dolandýrýlmaya kalkýlýrsa, toplu halde bizde hakkýmýzý ararýz, gerek spk aracýlýðý ile gerekse ürünü alýrken bazý standartlardan emin olmak isteyen ispanya merkezli kurumlar gibi, eðer 18 yaþ altýnda çalýþan olmamasý konusunda hassasiyet gösteriyorlarsa heralde þirketin yatýrýmcýlarýnýnda dolandýrýlmamasý konusunda hassasiyet göstereceklerdir, sonuçta bu devirde internet aracýlýðý ile herkes kerkese.çok yakýn, ama benim fikrim þirketin öyle bir dalavere iþinde olmayacaðý, çünkü yýllardýr ticaret hayatý tecrübeleri var, ben dürüst yatýrýmcý dostu davranacaklarýna inanmak istiyorum, Osman Bey tv de kazancýmýzý ortaklarýmýzla paylaþmak istiyorum derken samimiyetine ben þahsen inandým, bakalým zaman ne gösterecek…..ama tahtada olanlar hiç hoþ deðil….vur kaç hareketleri hiç yakýþmýyor….
Yer Ýmleri