30 altý göstermezmiþ ha. Sahtekar bunlar sahtekar…
30 altý göstermezmiþ ha. Sahtekar bunlar sahtekar…
Bilançoyu fiyatlamýþ demekki.O zaman 22-25 e yolculuk baþlasýn. Halka arzlarýn yüz karasý…
Lot satýcam diyor SPK reddediyor. Daha 1 hafta üzerinden geçmiyor yine lot satýcam diye basvuru yapýyor.Hisseyi yine dibe çekiyor.Utanmaz herifler…
Bu haberle ben.de hayal.kirikligina uðradým ..
Özellikle önemli firmalarýn tedarikçisi olmasý ve boyama fabrikasý ile kar marjinin artacak olmasý bu þaairket acýsindan hoþuma gidiyordu
sadece biste deðil yabancý fonlara da yatýrým yapmýþ olmak hem de bistteki parayý 7-8 þirkete bölmek zararimi azalttý.. sonra da beklemeyi de býraktým
Belki de yine artar bilemiyorum ... ytd
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
(Kaynaktan düzeltme) Rubenis Tekstil: Günlük 50 ton kapasiteye sahip Türkiye'nin en büyük Boya ve Apre fabrikasý bugün itibariyle faaliyetlerine baþladý
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan þirket açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
"Günlük 50 ton kapasiteye" þeklinde yazýlmasý gereken kýsým sehven hatalý þekilde "aylýk 50 ton kapasiteye" þeklinde yazýlmýþ olup nihai hali aþaðýda yer alacak þekilde düzeltilmiþtir.
Þirketimize ait Ýplik ve Örme kumaþ fabrikalarýndan sonra inþaat ve yapým çalýþmalarýný sürdürdüðümüz günlük 50 ton kapasiteye sahip Türkiye'nin en büyük Boya ve Apre fabrikasý bugün itibariyle faaliyetlerine baþlamýþtýr. Tüm yatýrýmcýlarýmýza hayýrlý olmasýný dileriz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1224931
Helal olsun bir açýklamayý 3 seferde zor yapabildiniz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ufak bi meblag ile giris yaptik. Aksam da kap geldi. Hayirlisi diyelim
Rubenis Tekstil, kurulumu tamamlanan örgü kumaþ makinelerinin fabrikasýnýn örgü kumaþ üretim kapasitesini %80 oranýnda arttýrdýðýný bildirdi
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan þirket açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Devam eden yatýrýmlarýmýz hakkýnda yatýrýmcýlarýmýz ve hissedarlarýmýzdan gelen yoðun talep ve sorular üzerine yatýrýmcýlarýmýzý bilgilendirmek amacýyla bu açýklamanýn yapýlmasý uygun görülmüþtür.
125.000 metrekare arazi üzerinde 100.000 metrekare kapalý alana kurulan 3 adet birbirine entegre fabrika 100.000.000 dolar yatýrýmla hayata geçirilmiþtir. Türkiye, Orta doðu ve balkanlarýn en modern entegre kumaþ fabrikasý konumdaki firmamýz günlük 50 Ton kumaþ üretim kapasitesine sahiptir.
Kumaþ boya ve apre fabrikasý yatýrýmýmýzýn üretimine baþlamasýnýn ardýndan yurt dýþýndan ithal edilen örgü kumaþ makinelerinin kurulumu tamamlanmýþtýr.
Kurulumu tamamlanan örgü kumaþ makineleri fabrikamýzýn örgü kumaþ üretim kapasitesini %80 oranýnda arttýrmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1326482
Yer Ýmleri