Evet sektörü hareketlendiren Kcaer oldu galiba, Eregl 45 - Kcaer 65 TL.yakın zamana kadar Kcaer gerideydi ama hep dediğimiz gibi kulvarları farklı, bende başka benzer şirket var ama hiç takmıyor bunu, yönetim ve vizyon farkı işte, bunlara da dikkat etmek lazım.
Çok hızlı bir yükseliş oldu, bundan sonra fazla yazmadan izlemeyi düşünüyorum sadece, hayırlısı bakalım.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bank of deli satıyor. Malesef 63.6 dan 60 a düştük. Hadi kcaer
Geçen hafta Pazartesi (16.Şubat'ta) 44 civarı arkamıza yaslanmıştık.
NEOM'dan haber gelirse Reeder gibi olur, gelmezse bilançoya kadar piyasanın talebini ölçecekler gibime geliyor. Cezaya da sokturmadılar. Devre kesmeye başlarsa, arkasından gelecek ceza ve sonraki KAP çok önemli olacak.
Arkadaşlar biz hisse sürekli tavan tavan giderse korkarım. Sindirerek gitsin 5 düşsün 10 çıksın. Ben göstergeye göre arada bir tadımlık sat al yaparım. Bugünde nasibimiz oldu şükür. Ytd
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
sn keko bizim urfada tek çocuklu ailelere aile gözü ile bakılmıyor,dolayısıyla ikinci bir bebek üzerinde çalışma bekliyor senden hisse.net kabilesi
![]()
elimde üç hisse var biliyorsunuz....kocaer...atatp...berkosan..bunları n bence gidecek yolları hala var...uzun vadeli hisseler bunlar...yalnız bu hisselerden dökülen takipçi dostlarımın yeni hisse talepleri oluyor...bu aralar bana bu isteklerini sürekli iletiyorlar...şu anda tam anlamı ile inceleyip içime sinen bir hisse yok dostlar..eğer yeni bir bebek bulursam buradan ve twiteer hesabımdan paylaşırım dostlar...fiyat konusunda ise merak etmeyin...her türlü benden ucuza alırsınız...bu güne kadar da hep böyle oldu...
bakalım nasipte daha neler olacak ??? sabır sabır sabır....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri