Keko Hocam merhabalar, yeni halka arzlardan orta uv tutulabilecek beğendiğiniz şirketler var mı?
Arzlara pek zaman ayiramiyorum..henüz finansallari da oturmamış..almak ve kazanmak biraz da şans işi...uygun yerden yakalandığında şansiniz da iyiver giderse ?? Çok iyi kazandırıyor..şahsen bu güne kadar arzlara sadece bir kere katıldım oda europowerin arzına..o şirketi de zaten tanıyordum..
Şu hisse satış mevzusu kapansın ardından da güzel bir kap açıklasın o vakit muradına ereceğini düşünüyorum..bence bu çok da zaman almayacak... içimdeki ses öyle diyor...yalnız içimdeki ses kısa sürede 1.5 milyar dolara ulaşsa bile senin satmayacagini söylüyor...
Kişisel görüşüm dolar bazlı çanak katlamasi ilk hedefi olacak diyorum...1.4 dolar x2 = 2.8 dolar...kabaca 80 TL ler...
Haftalık takasta malesef ağalar satmış biz fakirler toplamışİnşallah yeni alanları dökmek için çok sallamazlar bizi
kocaer aşktır İns mutlu sonly bir aşk yasariz
bu gün kocaer iştahlı..bu gün satılacak 12,5 milyon lotun akıbetini netleştirebilecek bir kap haberi gelebilir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bank of satmaya başladı yine ;(
Pay oranlrı aşağıdaki gibi görülüyor.
Hakan Kocaer %76.1
Diğer %23.90
Dolaşımdaki yüzdelik düşük zaten, satılacak olan mal blok olarak devr edilirse iyi olur bence çünkü alıcıya bazı güvenceler de verilir normalde, temettü gibi mesela.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri