sabah tavandan 62.500 e çekecektim satışı annemin telefonuna kurban gitti..61 üstüne atmazsa sakat.
sabah tavandan 62.500 e çekecektim satışı annemin telefonuna kurban gitti..61 üstüne atmazsa sakat.
Artık 60 üstünde kalabilmeli, 70'e dayandığında ne Suud yatırımı vardı ne de bedelsiz vardı, endeks de bu kadar çıkmamıştı, oynuyorlar işte.
Son düzenleme : bawer; 26-04-2024 saat: 14:26.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Aslında her tahta bozulduğunda sebebini hep bu satışa bağladık lakin adam zaten kurumsal yabancıya verdiğini beyan etmişti ve artık bir etkisi kalmadı bence, 70'lerden 40'lara kadar düşmüştü hisse.
Sn. Müzikal'in dediği gibi fiili dolaşımdaki payın biraz artması hele ki yabancıya gitmişse kötü değil tam tersi güven verir, tahta dengelenir.
Bedelsiz süreci tahtayı diri tutar, ekstra haberlerle daha da ivmelenir düşüncesindeyim, bu arada inenler ve binenler de olacak tabi ki.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
evet sn bwer ,sn keko ,bu bedelsiz haberi en azından 61 üstünde tutunmasını sağlamalı ,ondan sabah 61 'E razıyım dedim..bu arada endex etkisinide es geçmeyelim batık yan tahtalar bile düşenlerini kırdılar..12,5 milyon lot da adresini bulmuş olmalı artık ,tabi lotların bir kısmı elinde kaldı ise bir bedelsiz çıkarıp bunlarıda bu rüzgarla eritelim demedi ise vasat hakan..
eğer adresini bulan lotlar hemencicik tedavüle girmez ? ise eskisi gibi yolumuza devam ederiz...bir iki güzel kap haberi ile de yeni zirveleri deneriz...bence zulada güzel haberler var...temennim yüksek fiyatlardan bölünmesidir...bakalım fiyatımız kaç iken bölüneceğiz ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
megmt ve kocaeri birbirine çok benzetiyorum...megmt tahtası bence daha tam anlamı ile oturmadı...hisselerin güçlü yatırımcıların elinde toplanması lazım..bu süreçte çıkıp inmeleri normal görmek lazım...kocaer de çok sevdiğim ve güvendiğim bir hissedir...her ikisini de uzun vadeli tutmanın faydalı olacağına inanıyorum...elimde kocaer var ve ben tutmaya devam edeceğim...
endeks çıkışları ne yazık ki her hisseyi aynı derecede etkilemiyor....sabrın sonu selamettir düşüncesindeyim...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri