57.50 boşluk mıknatıs gibi çekiyor, hep aynı hareketler, haberle gaplı açılış sonra da kapatmak için geri gelip kapatıyor, haberler boşa gelmiş olur, çok haber harcadı.
Teknikçimiz de dayanamayıp satıp çıktı sanırım, uzun zamandır paylaşım yapmıyor.
57.50 boşluk mıknatıs gibi çekiyor, hep aynı hareketler, haberle gaplı açılış sonra da kapatmak için geri gelip kapatıyor, haberler boşa gelmiş olur, çok haber harcadı.
Teknikçimiz de dayanamayıp satıp çıktı sanırım, uzun zamandır paylaşım yapmıyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Daha gün ortasında ve o sıralarda işlem hacmi 180 milyon TL civarı iken ,bu gün için işlem hacmi 300_350 milyon aralığında olacağını tahmin ettigimi söylemiştim...bu gün gün sonunda işlem hacmine baktığımda 313 milyonluk bir işlem hacmine ulaşıldığını görüyorum...böylece bu tahminim tam olarak tutmuş oldu...aslında bir ara 323 milyon tam rakamını vermek istediysem de son anda 300_350 Aralık olarak belirtmeyi uygun gördüm...
Yarın için de 200_250 milyon aralığını bekliyorum...tam rakamı verecek olursam 227 milyon TL olarak vermek istiyorum...bakalım yarın neler olacak...sonraki gün ise artık alım tarafının güçlenmesini ve alım isaretlerinin gözle görülür hale gelmesini bekliyorum ..(hızlı in çıklar...dalgalanmalar...ruhun girdiğine dair titreşimler...belki de endesten pozitif ayrismalar ve belkide pozitif kapanislar...
...ardından da artık alım için yarışmalar....) bakalım bu tahminim gerçekleşecek mi ??? İzleyip göreceğiz...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1280361
Şirketimiz son 45 günde Amerika kıtası başta olmak üzere MENA, Avrupa ve Türkiye'den ağırlıklı olarak katma değerli ürünlere yönelik toplam 39.819.038 Amerikan doları tutarında çelik profil siparişi almıştır.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar..güzel bir iş ilişkisi haberi gelmiş....(45 günde bir yolluyorlardı...kafamdaki senaryoda böyle bir haberi bekliyordum..)
Maşallah, 40 milyon usd'ye yakın yeni katma değerli ürün siparişi, böyle şirketler eninde somunda değerini bulur.
Böyle haberler hep hisse haftalık en düşük yerdeyken geliyor arkadaş, bedelsiz haberi ile 62.80 gördü şimdi 58, salı günü %3'e yakın eksi kapattı hem de, normalde 65 iken gelecekti ki tepesini aşsın, belki de tahtacı süpürme hareketi yapmak için böyle yaptı, bugünkü hareketten göreceğiz bakalım.
Hayırlı olsun.
Son düzenleme : bawer; 02-05-2024 saat: 10:32.
Yer İmleri