Originally Posted by GP Enerjiler yüzde beþ aþaðýda ve biz týnlamýyoruz vebenbile mal kaptýrdým. Hadi bakalým) Zoren- Ak enerji film çeviriyorlar yine
Originally Posted by wasaban 256m dolar piyasa deðeri 400 de el sýkalým ) Ama zamanýný bilemem.
Originally Posted by bigdata 400 de el sýkalým ) Ama zamanýný bilemem. Oraya hýzlýca bir þekilde gidebilir, o da opsiyon kullanýlýrsa.
Originally Posted by bigdata 400 de el sýkalým ) Ama zamanýný bilemem. Yetmez ama evettt😅
Originally Posted by wasaban Oraya hýzlýca bir þekilde gidebilir, o da opsiyon kullanýlýrsa. Opsiyonun ucu görünse yeter. Ucundan accýk😅😅
Originally Posted by GP Deliçocuk benim görev sona erer. Bundan sonrasý sana ait. Bir arabamý alýrsýn Ýkimi Üçmü Bilemem😂 Ben görevini tamamlamýþ bonusuda daðýtmýþ bir captan kývamýndayým😂😂 abi merhaba; bugün bu sert harekette senin bile mal kaptýracaðýný azda olsa tahmin ettim aslýnda aylardýr tek lot alýp satmadým eger olursa 20 üstü trade etmeye çalýþýrým ha keþke þu opsiyon konusu bugün gündeme gelse hiç ellemesek süreç sonuna kadar
Originally Posted by GP Enerjiler yüzde beþ aþaðýda ve biz týnlamýyoruz vebenbile mal kaptýrdým. Hadi bakalým) Bende biraz kaptýrdým ama bugun bence baya dökülen kaptýran var. Yalnýz deðiliz. ))
4 tl lik cante 144 tl olmuþ. Tahtacý , lotlarýn çoðuna sahip olsa gerek.
Forum Rules
Yer Ýmleri