Biri bana mý seslendi !!!!
Selamlar deðerli baþlýk takipçileri. Ben aslýnda kendi köyümde
"
Sistem Takibi -II"
(
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=48893 ) bi þeyler karalayýp çýkacaktým. Ancak bir arkadaþa bakayým ne var ne yok modunda buraya gelmiþken sevgili GP abimin far tutulmuþ tavþan bakýþlarýný görünce bizim köyde yazacaklarýmý buraya þeyedeyim dedim.
Aslýnda durumun aynýsý diðer hisselerde de yaþanýyor !!!
Þöyle bir durum tesbiti yapabiliriz. Yakýn zamana kadar KKM den ayrýlmasý muhtemel büyük montanlý bir TL nakit varlýk olacak. Bu karýnca sürüsü gibi bir devasa büyüklükte bir para aslýnda. Baþýboþ para gibi de düþenebiliriz bunu. Yanlýz bu para bizim hep bahsettiðimiz "
akýllý para " gibi bi para deðil. Bu para zarar etse bile satýn aldýðý emtia yý kar etmeden satmayacak kadar inatçý ve hatta uzun bir süre de üzerine yatabilecek durumdaki bir para. Yani BÝST100 e gelse bu para zarar dahi etse elindeki malý satmaz. Bence.
Fakat bu paradan size ne kadar düþer yada sizdeki beklenti ne durumda onu karþýlaþtýrmak lazým. O yüzden bu elinde para olan bu kitlenin izlediði TV kanallarýna bakalým. Malum burda PR çalýþmasý ve reklam mantýðýndan harekete ediyorum. Açýnýz bakalým bu kitlenin seyredeceði TV kanallarýný . Ne var.
TOGG açýlýþý, TOGG güzellemeleri (Bu arada TOGG gerekli veya gereksiz, ya da ne kadar yerli tartýþmalalýna dahil etmeyin beni. Ben hikaye tarafýndan olaya bakýyorum. Yani burdan linç etmeye kalkmayýn beni bozuþuruz. Kaynanam ölsün bi daha gelmem Davos a

bu konuda anlaþalým þimdiden. ) Neyse ikincil planda ne var. TOGG dan sonra. Türkiye nin yeni yüzyýl projesi Kanal Ýstanbul ve yeni yapýlacak TOKÝ evleri.
TRCAS a özel düþüncelerimi daha önceki günlerde yazmýþtým zaten. Yüreði yeten bu saatten sonra burdan alýp taþýmak isteyebilir. Ama benim felsefeme aykýrý bir durum. 1 sene öne ne dediysem þimdi de arkasýndayým. 3,50 - 4.00 Tl bandýnda baþlayan maceramýz 1,5 dolares hedefine o zamanki 1,50 dolar hedeflemesinde sonlandý. Burda % 10 + - deðerleme den oluþacak kayýp ya da kazancý da eklersek eðer. Benim açýmdan hedef 12den vuruldu. Hatta daha da üzerinde pozisyon kapandý. Bundan sonra artýk "benden alan da kazansýn" demekten öte biþey gelmez elimden . Buradan sonra % 50 para kazanacaðýmý da bilsem.. Girmem. Baþka geliþmeler olursa, ki olacaðýna dair beklentiler oluþuyor yavaþ yavaþ o zaman bakarýz. deðerlendiririz. Yeter ki "hikaye " olsun
Mutlu ve huzurlu bir pazar dilerim tüm baþlýk sakinlerine
Yer Ýmleri