18.mayýs 2022de wasaban üstada polhoda ucuz demiþim.4.050 imiþ.
Oda bana ekran görüntüsü yollamýþ o gün en çok prim yapan hisselerin.
Ýlk sýrada ittifak varmýþ.
1.520 ile yüzde 6.29 ile😂😂
Bizde herþey belgeli.
Sana 30 yýllýk bir tecrübemi söyleyeyim.
Uzaktan yakýndan herhangi bir istismara açýk konuda adý geçmiþ bir hisseden uzak dur.
Hep istismara uðrarsýn.
Eksik olsun ondan gelecek para.
Bendede var öyle biþi 0.80 maliyetli az biþi.
Bugün dedimki wasaban üstada.
Mac fonu dýþýndaki tek hissem bu.
Bu þerrodan kýrtulup ne alsamki😂😂
ruhsat alabilirmi acaba diye tereddutum vardi
sabiha gokcene 150 mt mesafede izin alabilirmi vs diye
2 hafta oldu ruhsatta alindi
sadece oradan abartisiz iddia ediyorum8-10 milyar tl gelir elde edecek.
sirketin piyasa degeri 8 milyar
ha bisuru sirkette vardir bu ucuzluk ama ruhsatta alinmisken bu fiyatlamayi aklim almiyor portfoyde enguvendigim hisse ama en hizli encok dusen hisse
2022 yýlýnda yabancý komple satarken, birileri geliyor tüm malý süpürüyor ve endeksi 3.00 dolara götürüyor. Sonra dönüp 7-8 iþlem gününde %16-17 düþürüp, yan tahtalarý pert ediyor… Ýlginç iþler.
Sayýn þerikler bu turcodan dolar bazýnda yüzde yüz için 2017 den 2022 ye kadar bekledim.
Dýjj miðraklarýn borsasýnda carvanadan bir günde yüzde on
Hepsibenimden iki haftada yüzde elli.
Birde ülkeye döviz kazandýrýyoruz.
Takkeyi öne koyup düþünme vakti bence.
Ne dersiniz?
Hökümet bisti deðil dýjj güçlerin borselerini desteklese önümüzü açsa döviz yýðdýrýrýz ülkeye🥂
Bugün döner artýk diyordum, dönmedi. Yeni fon yatýrýmcýlarý Twitter'da saydýrýyor. Düþmeden önce hisseleri satýp yükselmeye baþlayýnca alsaydýnýz olmaz mýydý gibi sorular var. Fonlara son gelen yatýrýmcýlar belli ki bilgisiz ve tecrübesiz. Borsa düþmeye devam ederse fon yatýrýmcýlarý zararýna fon satmaya baþlarsa fonlar da zoraki hisse satýþý yapmaya baþlarsa bu iþ uzayabilir. Umalým da tadý kaçmadan yakýn bir zamanda dursun artýk bu düþüþ. Durursa eski ralliyi kaçýran bazý yeni yatýrýmcýlar bu düþüþü fýrsat bilip borsaya girebilecektir. Düþüþlerin durduðunu gören mevcut yatýrýmcýlar da zararýna satmaktan vazgeçip beklemeyi tercih edebilecektir. Bilanço dönemi geldi etti derken toparlanma olabilir. Ancak bunun olmasý için önce düþüþlerin durmasý sonra da fon yatýrýmcýlarýn korkmayý býrakýp yatýrýmlarýna sadýk kalmasý hatta kenarda fazla nakiti olanýn düþüþleri fýrsat bilip yatýrým yapmasý lazým. Gidiþatý yatýrýmcýnýn davranýþlarý etkileyecek gibi geliyor bana. Þirket karlýlýklarýndan faizden enflasyondan dolardan baþka bir dinamik var gibi þu anda.
Yer Ýmleri