Bugün TKNSA'larýn 4'te 1'ini verdim tekrar TRCAS aldým 25.000 lot. Biz bu muhabbeti 3 Þubat'ta yapmýþýz. O zamandan bu zamana Turcas +5% Teknosa +13% gitmiþ. Bu sefer denk getirebildimKalaný biraz daha dursun. Bir yerde yarý yarýya yaparým belki.
PETUN'a henüz karar veremedim, hem iþlem hacmi çok düþük, almak satmak deðiþtirmek zor oluyor, hem de benim takip ettiklerimden en çok dayak diyenler listesinde önlerde gelmiyor, TKNSA TRCAS en çok kaybettiren olmakta kýyasýya yarýþýyorlar
Aracý kurumdan kredi açtýrdým tekrar. Kredi faizi %30 temerrüt faizi %40 iþliyor. Kredi tutarý özkaynaðýn 4'te 1'i gibi daha fazla vermediler ama olduðu kadar oradan da kullanmýþ oldum.
Vakýf'tan iþlem yapýyorum ben. 1/4'ten 1/3'e çýkardým 37.000 civarý oldu.
Geçen yýl endeks yukarý Turcas aþaðý, endeks aþaðý Turcas yukarý olurdu bir ara, bakarýz tarih tekerrür eder, Allah'tan ümit kesilmez
Teknosa bilanço iyi beklendiði için biraz göstere göstere geldi ama Turcas ne olacak ben de hiçbir tahmin yürütemiyorum, en çok dayak yedi en geride kaldý gibi gerekçelerle burada beklemenin daha iyi olacaðýný varsayýyorum. Bilanço da kötü gelmemeli. Bilanço kötü gelmezse, daha ne kadar düþebilir ki diyorum, her ne kadar çok tehlikeli bir söz olsa da![]()
Yer Ýmleri