Originally Posted by GP Ahahahhh. Çok güldümm. Google mapsse iþaretledim. Not ekledim. Trcas 2.2 dalýr olunca muhakkak gidilecek.miami tavsiyesi diye. Baþka tavsiyelerde bekliyoruz. Ýyi eðlenceler Trcas 2.2 dolares olursa , Avrupa Birliðinden oturum alýrým
Originally Posted by miami Trcas 2.2 dolares olursa , Avrupa Birliðinden oturum alýrým Hadi iyisin yineee😂😂
Originally Posted by GP Hadi iyisin yineee abi ben hergün alýyorum yine 1 dolara fitim eski lotun %70 ine ulaþtým ama tahtacý yine deðiþmiþ sanýrým. çok mendebur hareketler
Originally Posted by delicocuk35 abi ben hergün alýyorum yine 1 dolara fitim eski lotun %70 ine ulaþtým ama tahtacý yine deðiþmiþ sanýrým. çok mendebur hareketler Hadi bakalým. Hepimiz fulledik. Tahtacýya mal kalmadý. Kim götürecekse😂
Originally Posted by GP Hadi bakalým. Hepimiz fulledik. Tahtacýya mal kalmadý. Kim götürecekse selim kaptan var götürsün aliaðada petkm limanýnýn oralarda balýk yakalýyo diyyola
Originally Posted by delicocuk35 selim kaptan var götürsün aliaðada petkm limanýnýn oralarda balýk yakalýyo diyyola Ýhtiyarlar destekli lejyonerler konseyi onun brövesini iptal etti. En ufak grültüde gemiyi ilk o terkediyo😂
Dedikodu eyi biþey deðil. siz gidi pörsümüþler sizi. 14,64 deki GAP nolicek ?
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir. " Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Originally Posted by selimtogrul Dedikodu eyi biþey deðil. siz gidi pörsümüþler sizi. 14,64 deki GAP nolicek ? Gap ý gaptýrma sakýn tekayüt kaptan😂
Forum Rules
Yer Ýmleri