https://www.foreks.com/haber/detay/6...ri-21-51-artti
Baz etkiside olabilir ama bu artýþ þaþýrtýcý.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...ri-21-51-artti
Baz etkiside olabilir ama bu artýþ þaþýrtýcý.
Temeli olmayan manipülatif yükseliþler geride sadece yeni maðdurlar býrakýr. Kar marjý kalmamýþ, sandviç e bel baðlayacak kadar çaresiz bir þirketin hissesinde ki manipülatif yükseliþi çýkýþ için deðerlendiren acun iþini ne denli profesyonel ve iyi yaptýðýný nazarýmda ikna edilmeme bir adým daha yaklaþtýrdý. Çok þaþýrmýþtým böylesi karsýz bir sektörün manipülatif patron hissesine bulaþmasýna. Bir de Tekfen takýntýsýndan vaz geçerse fonuna bir miktar yatýrým yapabilirim.
Az insan çok huzur
Tekfen israrý konusunda katýlýyorum. Marjlar konusunda iyileþme bekliyorum. Bu þekilde gitmez.
Sektördeki geçmiþ satýn almalara, potansiyel satýn almalara bakar, ortalama bir deðer bulurum. Nakit akýþýda iyileþirse, daha iyi yerlerde olmasýný beklerim.
Not: Geçen sene 3-4. çeyrekte 160-200 dolar arasý dalgalanan PTF fiyatlarý þu ab 80-90 dolar seviyesinde. Burda da yukarý dönüþ olacak mý , bakalým
Son düzenleme : wasaban; 17-08-2023 saat: 13:00.
Ýþler süper gidiyor demedim, sadece fiyat yeteri kadar iskontolanmýþ olmalý dedim. Anlayana
Sandviç yok satýyor.
Günlerdir yollardayým.
Diðer ülkelerdeki bayilerle epey sohbet ettim.
Bizdeki sheller dünyanýn hiçbir ülkesinde yok.
1990 larda gitmeyi düþünüyorlardý ama 2000 lerde büyüme kararý aldýlar ve uyguladýlar.
Þu andaki piyasa deðeri komedi.
Biz deðer yatýrýmcýsýyýz.
Herþey deðerini bulur zamaný geldiðinde merak etmeyin.
Þu 22.22 yi geçelim arkasý gelir.
Kaç yýldýr bu hissede olduðunuzu ben bile unuttum, 2006 dan bu yana takip ederim bu forumu.
Allah aþkýna enflasyon ve kurlara karþý 10+ yýldýr bu ucubeyi taþýyýp sabun gibi erimekle nasýl bir deðer yatýrýmcýsý olunuyor bir anlatýnda ibret alýp gaflete düþmeyelim
Bunun adý olsa olsa deðer batýrýcýlýðý olur.
Az insan çok huzur
BüyükVeri
Bu kýsacýk hayatta insan yaptýðý her þey ile huzur bulmalý, hayatýn kendisi zaten yeterince zor. Hal bu iken asla karþýt yatýrým stratejisi ile çile çekmeye talip olamam. En zor yatýrým stratejisi olan bu strateji kesinlikle bana hitap etmiyor, ben yatýrýmlarýmda kulaðýmýn arkasýnda yer býrakmayan tecrübelerimden sonra derin ibretler sonrasý kurumsallýk en baþta büyüme/temettü/þeffaflýk ve yatýrýmcý haklarýnýn muteberliði ilkelerini prensip edinmiþ þirketlere yatýrým yaparak huzurla kazanmayý tercih etmiþ bir faniyim.
Aðzýmdan burnumdan kan getiren, hayatý dar eden, yediðimi içtiðimi zýkkým eden, zorlu bir strateji ile para kazansam ne olur kazanmasam ne olur. Benden ýrak olsun.
Hele hele yolda yürümeyi bilmeyen, sonradan görme, cebinde akreple gezen, hasbel kader ''patron'' olmuþ elin müptezelleri ile hiiiiç uðraþamam. Kimsenin aðýz kokusunu çekemem.
Üç günlük dünyada yeterince dertle uðraþýyoruz zaten, birde üstüne kendi paramla kendimi rezil rüsva hallere sokamam.
Beni baðlar, size uymayabilir.
Az insan çok huzur
Yer Ýmleri