Fintables üyelik ücretleri aylık 75 liradan 150 liraya çıkacakmış bu ay sonu. Yıllık üyelik aldım 750 liraya. İki de eğitim hazırlamışlar, Finansal Tablolar Eğitimi ve Rasyo Analizi Eğitimi, her biri 350 lira, ikisi 600 lira mı ne, bir de onları aldım. Eğitimler ikişer saatlik. Fiyatlar baya yüksek aslında ama eğitim şart diyerek kıydım paraya.
Başkent Üniversitesi'nde Sermaye Piyasaları Tezsiz Yüksek Lisans Programı var, bir ara kayıt olsam mı diye niyetlenmiştim, yıllık 30.000 lira gibi bir rakamdı galiba, 1.5 yıl sürüyor, ama dersleri sıkı sıkıya takip edebilir miyim zaman ayırabilir miyim emin olamadım. Müfredatı sermaye piyasaları lisansına hazırlık mahiyetinde. Sosyal medyada bizim gibi bu konulara meraklı olup lisans alan birkaç kişi görmüştüm. Kitap setleriyle hazırlanan da var. Düzey 3 ve Türev lisansı için 13 konu anlatımı 13 soru bankası kitabı vardı.
Sn. GP sizin oğlunuz bu eğitimleri almıştır sınavları geçmiştir sanırım, aracı kurumda çalışmak için şart galiba bunlar. Bu eğitimlerin ve sınavların zorluk derecesi nedir, ne kadar çalışmak gerekiyor, ne kadar zaman alıyor bilgi vermeniz mümkün mü? Ekşi Sözlük'te yazılanları okudum bazıları çok zor değil teker teker çalışıp geçilebiliyor demiş, bazıları da %10-20 başarı oranı ancak var, senelerce uğraşıp geçemeyenler de oluyor, müfredat çok geniş, konular ve sınavlar çok zor demiş. Sizin yorumunuz ne olur merak ettim.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri