Aynen zamanlamam çok iyi oldu yine

Bu sinyali fýrsat bilip satsaymýþsýnýz þimdi %20 daha fazla hisseniz olabilirmiþ
Neyse bu sefer kaybetmek yok. Elde para azken ve eldeki paraya ihtiyaç varken VÝOP'la veya krediyle kýsa vadeli beklentiyle iþ yapmaya çalýþýyordum, þimdiki gibi bir oynaklýk olunca da dayanmak mümkün olamayabiliyor ve mecbur zararýna kapanabiliyordu. Yoksa geriye dönüp baktýðýmda o zararlarýn çoðunda birkaç ay beklesem kara geçecekmiþ dedim hep. Bu sefer fondan biraz para çektiðim için ihtiyaç fazlasý miktarla hisse aldým, kredi kaldýraç yok, düþünce zararýna satmamý gerektirecek bir durum yok.
Ben seçime kadar illa ki yeni zirveler olur beklentisindeyim. Seçim olmasa bu kadar rahat bekleyemezdim ama faizler düþükken kur sabitken seçim de yaklaþýyorken bir noktada borsa yine yükselir ve yeni zirveler yine gelir diye umuyorum. Seçime kadar yeni zirve gelmezse de nasibimizde yokmuþ deriz ne yapalým. Þirkette iþler iyi gittiði sürece gelecekte herhangi bir zamanda faizin üzerinde bir getiri oluþmasý gerekir inancýyla bekleyeceðim.
Yer Ýmleri