-
Selam dostum satista MB alis kuruna gore TL bazli kar elde ettiginde sak diye vergi cikar ve onu beyan donemi beyan edip vergini odemelisin, eger odemez ise bunu bes sene sonra sana bulup cikarirlar cezali olarak alirlar
Satis cok riskli Y UFE hesabi ile atlatabilirsin belki ama karmasik hesaplari olabilir hos ben bunlari da kendime not etttim ama satmayi ve vergi riskini almayi istemedigim icin vade sonuna dek beklemek istiyorum...

Originally Posted by
Tbey35
Servet merhaba. Sen bu eurobond konusunu iyi biliyorsun. Sorum şu elimde vade sonu Aralık/2023 olan eurobond var. Yani vade sonuna yedi ay var. Elimdeki eurobond un faiz oranı %6 civarında sanıyorum. Şimdi; ben bu eurobondları satsam yerine %9 faizli eurobond almak istesem, zarar mı ederim yoksa karlı mı çıkarım? Bunun hesaplamasını ynasıl yaparız. Bir örnekle açıklar mısın? Şimdiden teşekkürler
-
USD ile alabileceginiz eurobond iceren serbest doviz fonlari vardir, nitelikli yatirimci onayi alip bunlari alabilirsiniz....

Originally Posted by
blue70
dolarla alabilecegğimiz eurobond fon varmı bildiğiniz?
-
Saklama makbuzu aliniyor hos bende almadim ama uygulamadan durum kontrolu yapiyorum kuponlarimi da alip FONluyorum

Originally Posted by
samet1599
Bu konuda tereddutlerim var. Birisi aydinlatirsa memnun olurum
Bana gore bankalarin sattigi parca eurobondlar bize ait olmayip, aslinda bankalara ait. Onlara gelen kupon odemesini bizim hesaplara aktariyorlar. Lakin 200K uzeri alirsaniz sizin adiniza eurbond kaydediliyor diye dusunuyorum.
Dolayisiyla herhangi bir sey oldugunda elimizde birsey olmayabilir. Aynisi IBKR icin de gecerli, bizim adimiza aliyor ve sakladigini iddia ediyor. Var mi yok mu bilemeyiz.
-
Ben denedim ama ekleyemedim benim kileri..
US900123CF53
US900123CW86
US900123CJ75
US900123CQ19
US900123AT75
US900123BJ84
US900123CB40

Originally Posted by
Trade Shark
-
Dostum lubnan arjantin riske girme aslinda ama sen bilirsin tabe

Originally Posted by
kirk7
IBKR'dan Lübnan eurobondu (spesifik olarak 2037 bondu) alabiliyor muyuz? Minimum emir büyüklüğü kaç acaba? Teşekkürler.
-
Eurobond konusunda aklinizda soru isaretleri varmi yok mu yoksa tam bilginiz olmayabilir lutfen iyice ogrenin alip yapmadan evvel
saygilarimla

Originally Posted by
tuunbak
Türkiye’deki banka ve/veya aracı kurumlardan hangisinin Eurobond alış satış fiyat farkları (spread) makul? Not: Deniz den aldım %2, aşırı değil mi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Yurtdisi kapali, bugun Turkiye CDS yatay........
-
Elinde Ülker eurobondu olan var mı ? Alınır mı sizce?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri