Originally Posted by MKELES Şöyle şeker parası kazayım dedim. Şekerbank aldım 1.94 2 haftadır boyun fıtığı çekiyorum. Originally Posted by EGEDUK Hafif boyun eksersizleri yapsanız belki faydası olur. Öyle birden boynunuzu çevirmeyi denemeyin. Daha önce denenmiş. Çeviremiyorsunuz. KY borsaya başlangıç kiti almanız lazımdı asker çantası gibi vazelinsiz işlem yapmayın abi finansal piyasalarda
Originally Posted by MKELES Şöyle şeker parası kazayım dedim. Şekerbank aldım 1.94 2 haftadır boyun fıtığı çekiyorum. 1.70'de plak takıldı,altı düşünceli,üstü belirsiz,geldiği yer 1.05
Originally Posted by EGEDUK Aahhh diyor pala / bademler. Malı verecek birilerini bulabilsem keşke. Aahhh bir boynumu döndürebilsem. Haram parayı haramiler çarpar
İleri demokrasi.!!! Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by BOSPOROS İleri demokrasi.!!! Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!! Yakında buralarda psyko beyin önderliğinde bok muhabbeti döner sadece. [emoji23]
Originally Posted by EGEDUK Yakında buralarda psyko beyin önderliğinde bok muhabbeti döner sadece. [emoji23] Reha gayanın liderliğinde etli butlu işlere girsek ne işimiz var öyle boktan muhabbetlerle
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Reha gayanın liderliğinde etli butlu işlere girsek ne işimiz var öyle boktan muhabbetlerle Başkanım olur olmaya da beyaz et mi kırmızı et mi?
Originally Posted by MKELES Başkanım olur olmaya da beyaz et mi kırmızı et mi? Reha bey hangisinden bahsederse o
Forum Rules
Yer İmleri