Kýsmet olursa eylülde bende emekliolacam bakalým promosyonlar ne olacak
Bu arada Arkadaþlar Ýstanbulda fýstýklý kadayýfý en iyi hangi tatlýcý yapýyor ;
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Benim anlamadýðým tüm bankalar promosyon veriyor,neticede hemen hemen sýfýr toplamlý bir oyun olacaðý belliyken bankalar neden durup dururken bu ataða kalktý.Hepsi promosyon verirse karlý çýkan emekli sayýsýný artýran banka sayýsý bence azdýr.Nominal olarak giden emekli sayýsýna yakýn gelen emekli olur.Ama bu promosyon iþi çýkýnca tüm emeklilere para vermek zorunda kaldýlar.Bankalar bu iþe neden aniden karar verdiler anlamadým.
Azbiþi akbank kazançlý çýkmýþ olabilir,ilk o þeetti bu iþi
Nerdeyse 14 milyon emekli var,ortalama 5 ila 7.5 arasý bir para verildi,altýbin desek baya bir para eder.
Emekli maaþlarý bankalara 3 gün öncesinden yatýyormuþ.
3 gün parayý bedava kullanmanýn bedeli.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yok ben emeklilerin maaþý bankanýn iþe yarar yaramaz onu sormuyorum.O konuda tartýþýlacak bir yön yok.Benim aklýma takýlan nihai olarak bankalarýn emekli sayýlarý çok deðiþmez,neden buna gerek duydular onu çözemedim sn british.Bir kýsmý verse bir kýsmý vermese anlarým hepsi promosyon veriyor.Aða köylü ve yazmak istemediðim bir þeyin fýkrasýna benzedi bu iþ
Yer Ýmleri