Ayýp ettin doktor
Bu arkadaþ da ayný saymýþ iþte
https://twitter.com/eWavePilot/statu...C87Z-TxqMrAAAA
Biz dururken burda tey Allahým
Onun programý daha alengirli diyorsan, onla da bakarým....bakarým bak gerçek![]()
** orasý tutarsa iyi olur tabi.. tutsun yaðni..
twitter tayfasýný takip etmiyorsun tabi..
3 haftadýr yediler milleti..
az kaldý ha bugün ha yarýn... 5 51 53 54
powel likiditeyi azaltacaz derken shortçularla finanse etti.
sp de 3285 e kadar çektim sübobu..
denerse 95 stoplu tekrar vururum ..
iþ hendek savaþýna döndü...
b.ktan zaman geçirdim ama eðlenceliydi.![]()
![]()
Memento mori
Ohhoooo doktorlara daha önceden sinyalleri gönderdim bakýn diye ama onlar sürekli ABD borsalarýný çiziktiriyor.....
Aha da bugün gördünüz mü metro kapýsý açma - kapama sesini..... Balkondan atlarken selfi çeken olduysa yayýnlasýn !!
Yarýn öðlenden sonra en yakýn metro istasyonuna giderek raylara uzanacaðým.
Bak o 15 Aðustos'ta paylaþmýþ...
Ben 27 Temmuz'dan beri, aslýnda daha da eski de, bu olsun hadi;
https://www.hisse.net/topluluk/showt...76#post6025476
Ýhtimaldir, düþerse sert düþer, muhtemelen o 4 ü hafiften aþar boða tuzaðý kurar, kabaca þimdilik tepkinin A sýnýn %161,8 i gibi görünüyor, ama tabi bu tepki çok daha fazla da abartabilir, 4366 %61.8 e kadar, ben devamýnda gelecek büyük C dalgasýnýn A=C eþitliði üzerinden yaklaþtým total düþüþün %50 si gibi, ehh bu da fena tepki deðil...
Zaten atla deve deðil, herkes ayný þeyleri görüyor, ihtimaller belli,
Ama kimisi bunu paylaþmýyor, veya kimisi o alternatiflerden sadece birini insanlarý yönlendirmek için paylaþýyor, bu bir savaþ neticede kimin gücü kime yeterse...
Mevzu oraya baðlý biraz da ondan Sn Ressam...
Bist orayý takip ediyor, yamulursa yurt dýþý;
-Tahviller coþar,
-Altýn yamulur,
-DXY bi daha coþar,
-Bist de yamulur,
-Dolar bu arada 20 ye taþýnabilir...
Gibi bir mantýk güdüyoruz, yoksa USDTRY nin ve Bist-100 ün bir karakteri yok, daha çok karaktersizlik þeklinde karakterleri, erenler kafalarýna göre iþte....tabi erenler de bi yere kadar, bi de yukarýda küresel erenler var...
Doktor size bi tanýdýk psikolog ayarlasýn, pek iyi görünmüyorsunuz, ya da aþýrý kriptolu meþaz veriyorsunuz biz anlayamýyoruz netekim![]()
Yer Ýmleri