yemiþim..
ucuz çin malý
ucuz rus enerjisi
sonra þeytan bunlar þöyle boktan adamlar vb..
oo deflasyon var bas bas paralarý, þýmardýlar
götlerinde patladý...
yemiþim..
ucuz çin malý
ucuz rus enerjisi
sonra þeytan bunlar þöyle boktan adamlar vb..
oo deflasyon var bas bas paralarý, þýmardýlar
götlerinde patladý...
Memento mori
Yani Rusyayla biz bu iþi çözdük dediler iþte, ABD geldi gitti bunlardan gaz almayýn dedi, onlar da alacaz biz ticaret yapýyoruz dedi.
Sonra Biden seçilince ilk ziyaretinde gene bunlara Ruslardan gaz almayýn, Çin le iþ yapmayýn dedi, Merkel le Macron býdý býdý yaptý, iþ yapýyoruz biz, senin bütün fabrikalarýn orada dedi.
ABD derincileri Ukrayna yý fiþekledi, Rus derincilerini ise Putin dinlemedi o kadar ikaz ettiler, daldý, oldu bitti maþallah..Çinde de ayný Çin derincileri çok etkin zaptediyorlar Þi yi...arada bi zýpýtsa da..
Müteakip 50 yýlý görememe sorunu deðil bence, ABD diyor ki zor oyunu bozar, bozuyor iþte..Rusya Avrupa yakýnlaþmasýný kendine tehdit gördü.
Neyse, ben kaçar..
https://www.sondakika.com/haber/habe...i-am-15184866/
Türkiye ve Rusya arasýnda ikinci part S-400 sevkiyatýnýn baþladýðý yönündeki iddialar, ABD cephesinde endiþe yarattý. Hem Türkiye'ye Patriot ve F-35 vermeyen hem de Türkiye'nin S-400 almasýný istemeyen ABD'nin Dýþiþleri Bakanlýðý Sözcüsü Ned Price, Türkiye'ye üstü kapalý bir tehditte bulundu. Price, "Þu anda ülkelerin Rusya ile savunma sanayi alanýnda iþ birliðinden kaçýnmalarý her zamankinden önemli. Zira bu onlarý yaptýrým riskine sokar" dedi.
JCR, Türkiye'nin yabancý ve yerel para cinsinden kredi notlarýný görünümlerini "duraðan"dan "negatif"e indirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Efsane vapur Paþabahçe geri dönüyor . Suya indirmiþler
Deniz otobüsleri feribotlar solda sýfýr kalýrdý karþýsýnda .
Ne güzel günlerdi tepesinden suya atlamak vs . Ýnsanýn anýlarý depreþiyor
Merak ediyorum ekonomi kitabýnda %80 enflasyon olan bir ülkede döviz kurunun haftalardýr sabit kalmasý normal mi?yoksa yine yakýlan dolarlar mý var.
Yer Ýmleri