TCMB, saat 14'te faiz kararýný açýklayacak
- TCMB, geçen ayki toplantýda politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranýný %13'e indirmiþti beklenti, bu ay da %13'te býrakýlmasý yönünde
Ýngiltere merkez bankasý faiz kararý saat 14:00’de açýklanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý faizleri 100 baz puan indirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýngiltere Merkez Bankasý faiz oranýný 50 baz puan artýrdý, %2,25 (Beklenti %2,25, önceki %1,75)
TCMB: Jeopolitik risklerin dünya genelinde iktisadi faaliyet üzerindeki zayýflatýcý etkisi artarak sürmektedir
TCMB: Önümüzdeki döneme iliþkin küresel büyüme tahminleri aþaðý yönlü güncellenmeye devam etmekte ve resesyonun kaçýnýlmaz bir risk faktörü olduðu deðerlendirmeleri yaygýnlaþmaktadýr
TCMB: Türkiye’nin geliþtirdiði stratejik nitelikte çözüm araçlarý sayesinde temel gýda baþta olmak üzere bazý sektörlerdeki arz kýsýtlarýnýn olumsuz etkileri azaltýlmýþ olsa da uluslararasý ölçekte üretici ve tüketici fiyatlarýnýn artýþ eðilimi sürmektedir
TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararasý finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakýndan izlenmektedir
Yer Ýmleri