Millet bunlari secimle gonderdigi gunu milli bayram ilan etmek lazim diye dusunuyorum.
Umudu yok ettiler.
Elleri kollari ne kadar da uzunmus, bulasmadik tek bir saha birakmadi adamlar.
Akbank :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tiguanle ayný sýnýf xc40 plugin hybrid iyi seçenek iþ yerinde þarj etme imkaný vs varsa.
Düz benzinli halide olur çupra gibi araçlar araç üreticiler için iyi ambalajý farklý yapýp algý yaratarak satmaya çalýsýyorlar kar marjý daha yüksek oluyor.d
https://www.volvocars.com/tr/cars/xc40-hybrid/
Audi filan çok sýkýntýda kolay kolay geri dönemez. Tesla içinden geçti alayýnýn.
Elektrikli düþünüyorsan baþka seçenek yok gibi bir þey þu an, tartýþmasýz tesla.
Arkadan çok iyi gelen de Hyundai.
Almanlarda iþ malesef yok þimdilik. Menzil düþük fiyat pahalý verimlilik az niye para verip de seni alayým açýklamasý yok.
Üç büyük alman birlesebilir veya ikisi birlesebilir anca öyle...
Avrupa Birliði'nin üç temel kurumundan biri olan Avrupa Parlamentosu'nun (AP) enerji krizi nedeniyle kendi yerleþkelerinde bazý enerji tasarrufu kararlarý aldý. Karara göre AP binalarýnda kamu tasarrufu amacýyla haftanýn üç günü kaloriferler kapatýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ehliyet yenileme yapmak mecburi mi eðer öyle ise acaba bu sene sonu uzatýlýr mý .
Saðlýk kontrolü yapýlýyor mu yapýlýyor ise nereye gitmek gerekiyor .
Araba konusu geçince sorayým dedim
Yer Ýmleri