düþmeyen borsamýz bugun de 5700 oldu hayýrlý olsun böyle giderse aya sert iniþ yapýcaz roket
YTD.
düþmeyen borsamýz bugun de 5700 oldu hayýrlý olsun böyle giderse aya sert iniþ yapýcaz roket
YTD.
ben klasik gelin damat dünür iþlerinde yokum
imkaným olan herþeyi alýrým
sonuçta oðlan benim oðlansa gelinde benim kýz
mobilyada onlar biþeyler alýrsa alýr
yoksa onlarýda ben alýrým
ne uðraþacaðým çamaþýr makinasýný sen alacaksýn buzdolabýný ben
yatak odasýný sen alacaksýn oturma odasýný ben
imkanýn varsa alacaksýn
ikiside senin evladýn
ama karþý tarafta kendini uyanýk beni saf görmeyecek
onu hissedersem periþan ederim![]()
bir halt olacaðý yok.
Nebati : Aralýk ayýnda aylýk bazda yüzde 1,18 seviyesinde gerçekleþen tüketici enflasyonu ile yýllýk TÜFE enflasyonu 20,12 puan düþerek yüzde 64,27’ye gerilemiþtir.
Nebati : Kasým ayýndan itibaren enflasyonda belirgin bir düþüþ trendine girdik ve 2022 yýlýný Orta Vadeli Program hedefimizin altýnda bir noktada kapatýyoruz.
Nebati : Ayný dönemde, yurt içi üretici fiyat endeksinin (YÝ-ÜFE) de aylýk bazda yüzde -0,24 oranýnda gerçekleþtiðini ve yýllýk YÝ-ÜFE’nin 38,30 puan azalarak yüzde 97,72’ye gerilediðini görüyoruz.
Nebati : Tüm dünyada zorlu koþullara sahne olan 2022 yýlýný, yatýrým, istihdam, üretim ve ihracatý önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimiz (TEM) sayesinde baþarýyla geride býraktýk.
Nebati : Fiyat artýþlarýna yönelik aldýðýmýz önlemler ve ücretlerde yapýlan iyileþtirmelerle, vatandaþlarýmýzýn alým güçlerini koruduk. TEM çerçevesinde enflasyona karþý uyguladýðýmýz politikalarýn birikimli etkilerini önümüzdeki aylarda tüm vatandaþlarýmýz daha net hissedeceklerdir.
Nebati : Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn liderliðinde ülkemizi Türkiye Yüzyýlý’na hazýrlarken, enflasyona karþý sürdürdüðümüz amansýz mücadelemizde, iþsizliðe ve küçülmeye yol açmayan politikalarý uygulamaya devam edeceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri