Bazen namýk kemal e hak veriyorum. Hayal kuranýn da kurmayanýn da..
Bazen namýk kemal e hak veriyorum. Hayal kuranýn da kurmayanýn da..
Akp hakkýnda eleþtiri yapabiliyorken ve 20 senede ülkeye 50 sene de ancak düzeltilecek kadar zarar verdiler derken, ayný zamanda chp ve sözde muhalif kanadýn akp yi indirecek adýmlar ve hazýrlýklar yerine tam tersi akp yi iktidarda tutan hareketlerde bulunmasýný, hepimizin geleceðini etkileyecek böylesine önemli bir seçime rezil ötesi hazýrlýklarýný, koalisyonu totali %3 oya sahip akp nin arka kapýsý 3 parti ile kurarak zaten seçimi kaybedeceklerini, kýlýçdaroðlunun akp nin 2 numaralý adamý olduðunu yazmak trollükse trolüm amk.
Ýnþallah meral momy imamoðlunuda mansur yavaþý da seçim ertesi kendi safhýna katar.
1988 de Ýstanbul'a geldiðimde ilk iþ döviz alýp satmak olmuþtu..MB gösterge niteliðinde bir kur açýklardý , Tahtakale farklý , Tahtakale den uzaklaþtýkça kurda iyice farklýlaþýrdý..Hatta bölgesel kur vardý demek yanlýþ olmaz..
Bir gün Vakbn alýþ o kadar yüksekti ki Tahtakale den öðrenci parasýyla aldýðým dolarlarý vakbn a sabahtan akþama kadar okutarak çok ciddi para kazanmýþtým...![]()
Þimdi de ayný yola girdik , MB gösterge niteliðinde kur açýklýyor, bankalar ayrý fiyat ,Tahtakale farklý , Anadolu'da dövizcide daha farklý fiyat var...Makasýn zaman içinde açýlacaðýný düþünüyorum.
Almanyada TL verip dolar almak istesek veya yuro kac tl ye aliriz?
Bahçeli: (Seçim) Mevsim þartlarýna uygun tarih mutabakatla belirlenmeli
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri