Kolokasyon emirler ile alýp da satanlarydý isyaným bunlara yol açanlara idi ben bu tahtanýn 16 nýn altýna ineceðine ihtimal vermiyorum alým satým 563K adet halka arz hariç yaptýðý iþ bakýmýndan sanýrým BÝST te tek þirket yatýrým tavsiyesi deðildir
Kolokasyon emirler ile alýp da satanlarydý isyaným bunlara yol açanlara idi ben bu tahtanýn 16 nýn altýna ineceðine ihtimal vermiyorum alým satým 563K adet halka arz hariç yaptýðý iþ bakýmýndan sanýrým BÝST te tek þirket yatýrým tavsiyesi deðildir
Ýþ yatým alým yapmýþ takasta yoktu
Ýnfo yatýrým -1.600.384 düþmüþ bu kesin fonlarýn fonun malý 1.3 milyon kalmalý eðer A1 kendi takasýný satmýyorsa
Bugün anladým trade bu tahtada hata 18.65 al 18.75 sat baktým yukarý gidiyor 18.85 alayým dedim 500 adet vermiþ sikim böyle iþi
Madem halka arzda eþit daðýtým oluyor da bu yatýrým fonlarý nasýl 3.6 milyon lot alabiliyor. Çok manidar
SM-A307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu HKTM çok ses getýrcek
Çerezlik az býraz almýþtým
Hýsse az sermaye küçük ,sektör güzel ve karlý !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dostum bende aldým ekýzden þekerlemelýk .Orada büyük ekmek var bana kalýrsa !!!
Yakýn izlemede olmasý sýkýntý gözden çýkarabilecek býr meblað almalý !!
Býr cuma akþamý adaya veda da edebýlr .!!
O yüzden rýsk alýnacak tahta deðil !!!
2000 lot kadar aldým ama satmayacaðým. Çok büyük aksýlýk olmazsa!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri