https://twitter.com/BorsaEditor/stat...79362454691842
HKTM hakkýnda þahane bir bilgisel hazýrlanmýþ. Ýlgilenenlere duyurulur.
https://twitter.com/BorsaEditor/stat...79362454691842
HKTM hakkýnda þahane bir bilgisel hazýrlanmýþ. Ýlgilenenlere duyurulur.
Bugünkü tavan da hayýrlý olsun.
Doðrudan tavan olmayýp, hacimlenerek tavana yapýþmasý güzel oldu.
Ýþ, Ak ve YapýKredi alýma devam ediyor.
Þeker yarýn satar. Bank of ise, sanýldýðýnýn aksine toplama yapýyor gibi.
Bugün hisseye son derece saðlam bir temelin atýldýðýný düþünüyorum.
10 m. lot üzerinde iþlem hacmi ve 25.24 günlük ortalama yaþandý.
Ýþlemlerin hacminin büyük bölümü, balinalarýn defalarca al sat yaparak tur atmalarýndan kaynaklansa da, epey fazla KY de dökülmüþ oldu. Yani tahtacýnýn iþi daha da kolaylaþtý.
Bu tür küçük ve tamamen eþit daðýtýmlý olmayan tahtalar daha güzel gidiyor. Örnek: Ýmasm, gznmi vs. Üstelik HKTM, faaliyet alaný yönüyle son derece dikkat çeken bir hisse.
Ýlla ki bir noktada bu çýkýþ bitecek ya da yataya baðlanacak. 8 Eylül'de gelecek bilanço, bu çýkýþýn ya da dönüþün tarihini belirleyecek.
Ýþ yatýrýmdaki geçen sene bu ay yeotk 35 ten 99 a götüren Spek diye tahmin ediyorum
açýkçasý ben hktm nýn býlanço durumunu ve çalýþma þeklýný býraz inceleyýnce beðenmedým..
proje bazlý çalýþan býr þirket istýkrar çok az veya yok gýbý býrþey..proje sýparýþ alýrsa iþ yapan karlýlýðý artan býr firma gorunumunde ..
kýsa zamanda hýcte yabana atýlmayacak prým yaptý..buranýn ustünde fýyatlamalar olursa zaten spekulatýf olan çýkýþ dönüþte çok maðdurýyetler oluþturur.ve uzun býr sure yataya sarar..dýkkat etmekte fayda var..
spekulatýf olarak çok daha yukarýlara gýdebýlýr 12 mýlyon hýsse var sonuçta; ama yukarýdan alaný çok bekletýr ..þuan bu fýyatlamayý hak edecek temel degerlere sahýp deðil bana kalýrsa..
elýnde olanlara bol kazançlar..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Guzel sirket bilanco guzel gelirse hareketine devam edebilir, al yat buyut😀
Ytd
Arkadaþlar sakýn yanlýþ anlaþolmasýn amacým kaðýdý kötülemek deðil bendede var ,ancak bu durum sahtekar conse de baþýma geldiðinden buraya yazayým dedim ,orada ben zor bela iletiþim bilgisine ulaþtým ,daha doðrusu tesadüfen yatýrýmcý iliþkilerine yahu sizin resmi sitenizde bist te iletiþim bilgileriniz yok üstelik alým garantisi vermiþtiniz her gün kaðýt geri gidiyor hiç olmazsa bilançonuzu ve iletiþim bilginizi koyun ne biçim firma bu diye defalaraca uyarmama raðmen ancak bir ay sonra iletiþim bilgilerini eklediler hiç geri alým yapmadýlar kaðýt zýrladý gitti
burada kaðýt evet ileri gidiyor ancak KAP a girip bakarsanýz bunlsrýnds iletiþim bilgileri ve bilanço bilgileri yok
mesela aztek te yeni halka arzedildi ancak onlar SPK dan 9 eylüle kadar bilanço için izin aldýlar burada ne iletiþim bilgisi var nede bilançodan haber ,bu konuda görüþlerinizi merak ediyorum teþekkürler
Yer Ýmleri