Palagiller şimdilik solda
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by yemekci Palagiller şimdilik solda AKSEN'i doğramış BoFA. Çok da kötü bilanço değildi. Uzun vadeli düşünenler için güzel bir şirket...
Originally Posted by yemekci Palagiller şimdilik solda bofanın çoğu banka ve badem spor tahtaları karışık
Originally Posted by sindoma53 bofanın çoğu banka ve badem spor tahtaları karışık MB den bir hareket beklenmiyor yinede sanki piyasa onu bekliyor gibi Bademsporu tebrik şart Salı günü o hareketle çok kışı şort yaptılar ve döktüler
Originally Posted by yemekci MB den bir hareket beklenmiyor yinede sanki piyasa onu bekliyor gibi Bademsporu tebrik şart Salı günü o hareketle çok kışı şort yaptılar ve döktüler Tam MB gününden 2 gün önce bu tip hareketler. Beklenmedik bir şeylerler çıkabilir MB dan diye düşünüyorum.
Originally Posted by Mathias Tam MB gününden 2 gün önce bu tip hareketler. Beklenmedik bir şeylerler çıkabilir MB dan diye düşünüyorum. Demir çeliklerdeki harekete bakınca ben de aynısını düşündüm ama çok büyük sürpriz olur sanmıyorum şahsen...
Yakın vade USD'de de kıpraşmalar var.
Originally Posted by Mathias Tam MB gününden 2 gün önce bu tip hareketler. Beklenmedik bir şeylerler çıkabilir MB dan diye düşünüyorum. Tahmin ettiğim gibi oldu. Tam da MB 2 gün öncesi bu tip hareketler . Beklenmedik bişiler geleceği belli idi.
Forum Rules
Yer İmleri