Teorik fiyat 356
Pala 367.. Ne hesabý bu [emoji846]
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teorik fiyat 356
Pala 367.. Ne hesabý bu [emoji846]
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rusya'nýn Avrupa'ya gaz akýþýný kesmesi üzerine Erdoðan: "Ey Avrupa merak etme, çýkardýðýmýz gaz bize de yeter size de"
https://twitter.com/Zortingcom/statu...51994551111680
Býst100 e en fazla 3 gün süre veriyorum..SP500 takmamak ne demek.Bazen 2 hafta takmaz ama sonra blok bir þekilde aslýna rucu eder.
-Varlýk alýmý eylülde artýyor ve piyasa bundan hiç bahsetmiyor..
-Enerji krizi Avrupada ,kýþla beraber zirve olacak...Bizim ihracatýmýz olan bölgede resesyon..
Bence globalde saðlam satýþ gelecek..mesela sp500; 61.8 e kadar çekilse (3.200) býst100 hala,bana ne der mi..
Acaba kalllavi bir düþüþ öncesi yükseliþ mi,bu?
Öyle yüksek enflasyon demeyin, bazý hisseler kaça katladý..VOB, yapmayýn.....hele short asla yapmayýn....sakýn ha...
Arjantin borsasýnda DOLAR BAZLI NE OLMUÞ..MERAK ETTÝM..
Bizde 1993-98 arasýnda hiper enflasyon varken bile belli aralýkta hareket var(dolar bazlý)..ve unutmayýn;Nacinin mükemmel programý varken bile 2 dolar civarýnda net satýþ oldu (2.2 gördük ama )...bir ay sonra görevden alýnýnca güm...þuanda 1.76 dolardayýz..ve o zaman likiditenin çekilmesi yoktu...
ÝÞTE BÖYLE BOÐALARIN CANINI SIKARIM...
ZAMANI GELÝNCE;Boða POSTUNU giymiþ ayu olarak, 100 kaplan gücü borsada (!) sabýrla bekleyeceðiz...ses etmeden...
baþka diyeceðim yoktur.
2 Eylül .BIST100, 3222 ve vob;3673
![]()
bu piyasada büyük sözü dinlemeyen batar ben mesela bear bull abiyi dinlerim
ilk batýþýmda arkadaþýmý dinliceme ordino doldururken yanýma gelen abiyi dinleyeydim....
TV'de Volkwagen otomobil camý, çelik vs stokluyor diyorlardý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri