Borsa ve finans piyasalarını seviyorum. Burada rakamlar grafikler ve para konuşuyor. Yalan söyleyen pek görmedin, herkesin görüşü gayet mantıklı ama sürekli bir kaos var.
Borsa ve finans piyasalarını seviyorum. Burada rakamlar grafikler ve para konuşuyor. Yalan söyleyen pek görmedin, herkesin görüşü gayet mantıklı ama sürekli bir kaos var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Bu iş yalan söylemeye müsait değil. Atmasyon, tahmin farklı bir şey, geçmişe doğru ise herşey kayıt altında. İsteyen eski mesajı buluyor yapıştırıyr.
Futbolda şu futbolcuyu alıyoruz vs çok söyleniyor. Fenerbahçe istediği her futbolcuyu alır şeklinde bir söylem de var gerçi.
Bir tweet gördüm Ronaldo'nun menajeri ve Fenerbahçe yöneticileri anlaştı bir daha Ronaldo'yu rahatsız etmeyecekler diye, çok güldüm. Normalde Fenerbahçeli olsam mutlaka Ronaldo'nun gelmesini isterdim.
kapanışta 406 dan LONG açan pazartesi
10.000 alır..
teknik,temel,grafik bitti.. al akşamdan yat üzerine
Baki Atılal'dan anladığım kamu bankaları sürtünmesiz bölgeye geçmiş 2 dakikada tavan oluyor dedi. Büyükler malı satmış, arayan yeni müşteriler kamu bankası almak istiyorlarmış.
Vadeli short spot long pozisyonundan zararla çıkamaya da fırsat vermiyorlar gibi.
Dün AKBNK pozisyonunda birileri çıkmış o yüzden hisse düşmüş, bugün tekrar arttı dedi.
Son düzenleme : ariston; 09-09-2022 saat: 23:35.
Bu uzmanların lütfen şimdiki demeçleriyle 2 ay önceki demeçlerini karşılaştırınız...tutarlı olanları sağ tarafa olmayanları sol tarafa yazınız.
Tutarlı olanlardan "portföyünüze çokca banka ekleyin" diyenleri sağ tarafa "bankada neymiş hepsi zarar bunların" diyenleri sol tarafa ekleyiniz ve oluşturduğunuz tabloya bakınız ....
4 sütundan sağ tarafdaki sutun boş kaldı demi![]()
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri