Artan

110,10 9.99 13:55
6.742,50 9.99 14:42
36,58 9.98 14:42
28,72 9.95 14:36
10,74 9.93 14:42
Artan Hisseler

Azalan

477,00 -10 14:42
95,40 -10 13:55
7,92 -10 14:42
31,90 -9.99 14:42
67,80 -9.96 14:42
Azalan Hisseler

İşlem

11.066.872.773,81 14:42
10.472.844.594,75 14:42
10.064.266.955,25 14:42
7.748.448.300,05 14:42
5.946.623.232,38 14:42
Tüm Hisseler
Sayfa 930/959 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop XLIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    herşeyi bilenlerin olduğu koca forumda bir kişi çıkıp bankaların takasları toplanıyor dikkat edin demedi.
    ucuz muhabeti oldu okadar.

işlerine gelirse kur da düşer.. 220 milyar dth + 72 milyar kkm var..
    kurun göçmesi fışkırtmasından daha az maliyetli.

*uzun vadeciler emekli popülasyonu artışını dikkate alsın..tüketim fışkırtması çağı bitiyor.
    Büyüklerin en düzgünü, Abd bile en iyi ihtimal 13 yılda maaş ödemesi/toplanan vergi de eksiye geçecek..
    4 ay önce profösönellerin ve bizler gibi oyuncuların model portföylerinde bankalar vardı oda bilançolardan dolayı bir hareket idi.Çoğu bilançolardan önce çıktı bende aynısı yaptım yalnız o gizli eli farkeden yeniden trene atladı sadece bu süreç atladığı duraklar değişti oyuncular içinde , ama kimse bu kadar prim yapacağını tahmin etmedi .Bugun bankalarda uyguladıkları sistemi sadece kumarhanenin sahibi yapar çünkü zarlar her yerde hileli .
    cuma günü AK kıza 320 milyon giriyor , ama tahta spotta yok eskiden tahtalarda alıcı satıcı da gerçek oyuncu olurdu şimdi kendi bacakları ile oynuyor sistem nasıl yukarı gittiğinin onlar için önemi yok bana göre bu net.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Doğru dürüst vob bilmeyen ahkam kesmesin.. defalarca günlük 1.000 kontrat hacmin ekspresini verdim.Hemde yakın geçmişte.16 yıldır her türlü sistemi denedim.Adini bilmediği sistemler yaptım

Dolunaydan tut,burçlara kadar bile akıldışı yöntemleri bile devreye soktum.Burada binlerce arkadaş geldi geçti.Vobda %95 ten fazlası batar.

Bunun icon VOB YAPMAYIN DEMEK, BUYUK bir sosyal sorumluluktur

.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ha..5/10 kontrat ile oynayıp heyecanını giderene bir şey demem..pazar parasına oynanır.

Benim için en az 5 yıldır vobda çok aktif işlem yapanın vob hakkinda fikri önemlidir..Vob yapalım mı yapmayalim mi?.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ha..5/10 kontrat ile oynayıp heyecanını giderene bir şey demem..pazar parasına oynanır.

Benim için en az 5 yıldır vobda çok aktif işlem yapanın vob hakkinda fikri önemlidir..Vob yapalım mı yapmayalim mi?.
    Bu hükümet varken vob yapılmaz ben 2006 da ilk trade edenlerdenim 12 yıl sonra bıraktım vobu.
    Yüksek Enflasyon olan yerde short uzun vadede kazandırmaz short yapmayacaksam zaten vobda ne işim var?
    Temettü veren hisseler ve güçlü bir kaç bankayı diplerde toplayıp hükümet gidene kadar tutmak benim stratejim. 2023 seçimlerinde de artık gitmezlerse tek tuşla tuttuğum tüm hisseleri satar değerli madenlere geçerim. Benim stratejim bu.

-----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5. Kişisel olarak bakışım.
    1994 den beri borsa ile
    2008 den beri viop da iştigal eden biri olarak.
    Her türlü kaldıraçlı piyasa , açığa alış satış ve dahi kredili işlemler yasak olmalı.
    Fakat bu sadece bizde olma ile olmaz.
    Tüm dünyada yasak olmalı.
    İşleyiş maalesef istatıksel olarak da net belli ki.
    Sistem küçüklerin parasını büyüklere transfer üzerine kurulu.
    Arada bir iki küçüklerden de kazanan olıyor.
    Ama işte o kadar

Bu viop dan para kazanmak mümkün değil gibi bir anlama gelmesin.
    Çok dısıplın ve az kaldıraçlı olarak elbet mümkün.
    Ama oda anca azınlık uygulayabilir.

Şuan için bunlar olmayacağına göre
    Viop yapmayın desek de Bi işe yaramaz
    Çünkü kendimiz yapıyoruz
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Borsada endeks long yapana vade sonuna kadar taşıma primi verilmeli. Alacak bir çok şey varken endeks long olmanın anlamı yok bence endeksde sürekli long olacak olan viop yapmasın. Bir sürü finansal enstrüman var, yabancı minimum 1 milyar dolar ile oynamak istiyor endeksi büyük bir hisse gibi düşünüyor muhtemelen.

Giden endeksde viop'da short neden yapılacağını da soran hiç viop yapmasın. Endeks short bir nevi sigorta demek, ortada sigorta edecek bir şeyin olmadan short yapan bir şeyler bilen adamdır, ona akıl vermek olmaz.

Gün içi al sat farklı bir şey.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada endeks long yapana vade sonuna kadar taşıma primi verilmeli. Alacak bir çok şey varken endeks long olmanın anlamı yok bence endeksde sürekli long olacak olan viop yapmasın. Bir sürü finansal enstrüman var, yabancı minimum 1 milyar dolar ile oynamak istiyor endeksi büyük bir hisse gibi düşünüyor muhtemelen.

Giden endeksde viop'da short neden yapılacağını da soran hiç viop yapmasın. Endeks short bir nevi sigorta demek, ortada sigorta edecek bir şeyin olmadan short yapan bir şeyler bilen adamdır, ona akıl vermek olmaz.

Gün içi al sat farklı bir şey.
    Abka nın dediği gibi asıl parayı, spottan senet alıp kene gibi yapışıp hiç gıbraşmadan malak gibi yatarak işlem yapmadan sabırla bekleyenler kazanıyor. Vob da ters işlem ile sigorta edilsede genelde vobda zarar kaçınılmaz oluyor. Temettücü bile olsa borsacı adam her gün ekrana bakmadan duramaz, hele ki trade yapma alışkanlığı da varsa sabretmesi zor olur bir yerleri kaşınır, bi iki ceton ile vob da vakit geçirebilir zarar etsede o onun eğlencesi vakit öldürmesi olarak sayılabilir.
    Herkes ölümcül ralliyi görüyor, herkes bankaların tavan tavan gittiğini görüyor, azçok herkes grafik okumayı tekniğe bakmayı biliyor, trendin yukarı doğru gittiğini görüyor.
    Burda vob yabmayın demenin bir mantığı yok açıkçası burda hergün para dağıtıyorlar, vob yapmayın diyene kadar sabah lönkle akşama paraları katla deseler daha mantıklı
    Kurtlukta düşeni yemek kanundur
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abka nın dediği gibi asıl parayı, spottan senet alıp kene gibi yapışıp hiç gıbraşmadan malak gibi yatarak işlem yapmadan sabırla bekleyenler kazanıyor. Vob da ters işlem ile sigorta edilsede genelde vobda zarar kaçınılmaz oluyor. Temettücü bile olsa borsacı adam her gün ekrana bakmadan duramaz, hele ki trade yapma alışkanlığı da varsa sabretmesi zor olur bir yerleri kaşınır, bi iki ceton ile vob da vakit geçirebilir zarar etsede o onun eğlencesi vakit öldürmesi olarak sayılabilir.
    Herkes ölümcül ralliyi görüyor, herkes bankaların tavan tavan gittiğini görüyor, azçok herkes grafik okumayı tekniğe bakmayı biliyor, trendin yukarı doğru gittiğini görüyor.
    Burda vob yabmayın demenin bir mantığı yok açıkçası burda hergün para dağıtıyorlar, vob yapmayın diyene kadar sabah lönkle akşama paraları katla deseler daha mantıklı
    malaklar hep yatmaz ya dostum ..çok da şirin hayvanlardır.Büyüyünce de manda arabasını çekerler ..dağdan odun ,harman yerine ekin bahçeden fındık taşırlarda bana mısın demezler...

malak gibi yatmak deyimi yanlış biliniyormuş...onun aslı balakmış bende sonradan öğrendim.
    insanın çocukluğu mandalarla geçince haliyle duyarlılık oluşuyor tabi
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 930/959 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •