Pegasus gibi firma ALINIR portföye , bilançosu güçlenerek büyümüþ tarihsel verileride çok olumlu ,YTD.
CAUTÝONARY haklý havacýlýk almayan piþman 1 seneye daha derin piþmanlýk kimse yaþamasýn. YTD.
Açýlýþ beni korkuttu açýkçasý yurt dýþýndaki tüm olumlu hava, tüp'ün süper bilançosuna raðmen almýyorlar. yine ayný senaryoyu yaþayabiliriz gün sonunda.
pýst 100 de 2880 üzerine atamýyor zayýf,
yukarý hareketler satýþ olarak kullanýlýyor bazý tahtalarda.
sasa soruluyor özl den 44 lerde grafladýk topiðine 54.50 hedef vermiþtim oralar görüldü satýþ geldi , 51.40 altý günlük kapanýþlarda düzeltme baþlar benim grafta.
Bu arada %3 artý deðil de %3 eksi de olsa bir deðiþmezdi, piyasa tepkisine göre þirket analizim doðru yanlýþ olacak hali yok. Havacýlýkta 5 yýldýr analiz yapýyorum, ak yatýrýmýn analistini beðeniyorum, piyasada doðru dürüst havacýlýk analisti de yok zaten.
Bu arada Tüpraþ ve Pegasus hakkýnda 10 ay önce yaptýðým analizler(sektör analizi) ortada, dileyen Twitter dan gider bakar, 6 ay önce Tüpraþ 400 derken, kurumlar 200 TL hedef veriyordu. Þimdi herkes 400 yapmýþ Tüpraþ hedeflerini.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Belkide 400 bile az, ayný kuþ gibi boyuna uçarsa beþyüz
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Pegi bilançosu thy den iyi, net kara bakýp konuþmamak lazým diyorum bu yüzden. Ha thy bilançosu da çok iyi, havacýlýk zaten bir yýldýr favorim.
Performans olarak geçecek dedim, þu an thy önde, ama yýl sonuna çok var. Yanýladabilirim tabi. Ben hisse performansý konusunda iddialý deðilim, temel olarak peginin finansallarý daha iyi yönde geliþiyor diyorum.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri