TPRÞ hedef 750[emoji846]
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TPRÞ hedef 750[emoji846]
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugün çok az maliyet iyileþtirme yapabidim sonra çuvalladým TOKATYILDIZI470 arkadaþým o yüzden bugün kü fýþkýrttýrma bana sýkýntý verdi, oysa ki öðleye kadar iyi gidiyordum. Muhtemelen artýk trade yada maliyet iyileþtirme yapamýycam, ekimvade þort hamallýðý yapýcam diye hissediyorum, pala bana ceza kesmiþ olmalý. Artýk her fýþkýrtma sýkýntý vericek ve teminat tamamlamak için limon satýcam.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bugünde çarpýlmadýk çok þükür kaldý maksimum 10 iþ günü
Viopta kazanmanýn en önemli kuralý
Para yönetimidir .
Yýllardýr vob dan edindiðim en önemli tecrübe
Vob da herþey batýrmaya yöneliktir .
Ayakta kalmak istiyorsan paraný iyi ayarlayacaksýn
Vobta her zaman kýyýda köþede paran olacak terse geldiðin zaman paran ne kadar çoksa kurtulman o kadar basit oluyor
Ful iþlem yapan batmaya her zaman mahkumdur
https://twitter.com/aliasgarcabuk/st...uTA9zTLZw&s=19
Bu olursa tuprs ortalýðý daðýtýr
-9377 + 15745 = 6378 kontrat yeni pozisyon açýlmýþ net net.. 6 bin az bi rakam deðil, 200 milyon TL, ama çok matah bi rakam da deðil.. bu resme daha ziyade ekim vadede çuvala girenler diye izlemek lazým
sol taraf yakýn vade -9 bin apd, sað taraf ekim vade +16 bin
soru þu- bofa her iki vadeli tahtasýnda da artý, peki bofa short mu kapattý, yeni long mu açtý ?? bilene 31.08 kapanýþ vade sonu eþleþme fiyatý tüyosu ödül
kesinlikle haklýsýnýz. Viop da en önemli 1. ve 2. unsur teminat yönetimidir. sonra temel, teknik bilgi, psikoloji yönetimi ve disiplin gelir bence..
bir de aracý kurumlar teminatlarý takasbankýn belirlediði oranlarýn %50 fazlasýyla uyguluyorlar genelde. bu yüzden de eskisine göre daha fazla sermaye gerekiyor viopta iþlem açmak için..
Yer Ýmleri