Normalde þirketler bir bankadan kredi alýp diðerinin taksidini çeviriyor. Vatandaþ da kredi kartý KMH vs arasýnda borcunu çeviriyor.
BBHT'de; yeni krediler sadece fatura karþýlýðý veya maaþ ödemeleri vs karþýlýðý olacak denince kredisini takla attýrmak için yeni yollar bulunmasý gerekecek deniyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ýsctr sermaye artýrýmý nedeniyle yakýn vadelisi N1 koduyla iþlem görüyor.
F_ÝSCTR0822N1 sonunda N1 kodu var, 1 kontrat 100 adet hisseye eþit deðil.
Sanýrým 1 kontrat 220 adet hisseye denk geliyor.
Spread iþlemi için bile çok farkediyor. Yani 100 kontrat short karþýlýðýnda 22 000 bin civarý hisse taþýmak gerekiyor.
Sert hareketler oluyor, iþlem yapacaklar buna da dikkat etsin, net rakamý aracý kuruma sorsun.
Anadolu Hayat KAP açýklamasý.
Nakite ihtiyacý olmayan bir þirket. Satýþ bana manidar geldi.
>>>>>>>>>>
Yönetim Kurulumuzun 22.08.2022 tarihinde yapýlan toplantýsýnda; Ýstanbul ili, Beþiktaþ ilçesi, Dikilitaþ Mahallesi, 59 numaralý pafta, 1342 numaralý ada, 8 numaralý parselde bulunan Þirketimize ait taþýnmazýn 152.500.000 TL peþin bedel üzerinden Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'ye satýlmasýna karar verilmiþtir.
Söz konusu varlýk satýþý, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-23.3 Önemli Nitelikteki Ýþlemler ve Ayrýlma Hakký Teblið'nin 4. ve 6. maddesinde belirtilen kriterler çerçevesinde önemli nitelikte iþlem kapsamýnda deðildir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Eh dolar bazlý ucuz kaldýk diyenlere þöyle böyle diyordunuz ama, ucuz kalmýþýz iþte yara yara gitti yukarýya.
Neyse artýk o kadar ucuz deðiliz. Pahalý da demem. Ucuz da demem. Bilmiyorum artýk bakacaðýz.
Yer Ýmleri