Hayýr..
Çýktýkca aðýrlýklardan kurtuluyo..
Aþaðýdakiler mazot zaten..
Sonbaharda ukrayna-rusya arasýnda ateþkes bekliyorum..
Kapalý kapýlar arkasýnda anlaþmalarý gerek..
Ne AB bu þekilde kýþý geçirebilir..
Nede FED in faiz artýracak mecali kaldý..
El mecbur enerji fiyatlarýný aþþa çekmek zorundalar..
Haftalýk BDDK raporunda bankalarýn özkaynaklarý geçen haftaki faiz düþüþü ile artmýþ olmalý.
VAKBN ve HALKB de tahvil çok vardýr, ondan yükseliyor olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
** bariz infilak ediyor...![]()
al buldum lttle joe 2
https://www.youtube.com/watch?v=DpdKxv9WINY
aslýnda tam tersi
cafeye zoltan ýn son makalesini attým.. ya son ya önceki sayfada..
link te tam pdf var
Memento mori
RUSYA ÝLE ukrayna ATEÞKES konusunda kesin bir anlaþmaya varýrsa HÝÇ BÝR FAYDASI FÝLAN OLMAZ. enerji fiyatlarýný baþka yöntemlerle kontrolo edecekler , walking dead senaryolarýna öldük donacaz filan gerek de yok.
AB VE ABD irana 20 senedir yaptýrým ugulayan batý kýrým yüzünden rusyaya yaptrýým uygulayan batý SADECE ATEÞKES ÝLE veya basit anlaþma ile hemen derhal bunlarý kaldýrýp bir de aferin güzel iþgal ettiniz mi dicek, sýrf rus doðalgazýna eriþim için batý dünya politikasýný mý deðiþtirecek ?
madalya da takarla galiba ukrayna kesin olmayan ateþkes ve kýsmi veya tam anlaþmasý batýnýn yaptýrým politikasýný deðiþtirmez yumuþatýr .
rusya ile dalaþmýyorlar ama malýný da artýk kolay kolay almazlar ...
tam geri çekilme ve topraklarýn tam iadesi ve donestk lugansk bölge ukraynaya terk gerek o noktaya gelmeden yaptýrým kalmkmaz iþ suriyeye döner 20 sene sürer
,
ateþkes anlaþma yapmak demek de deðildir ayrýca..
en iyimser borsacý benim HEP LONGCU OLDUM HAYATA ayý asla gelmemiþim ama bu konularda gereksiz ÝYÝMSERLÝÐE GEREK YOK
rusya ve batý köprüleri attý, artýk bunu 15-20 senede tamir edebilirler resmen soðuk savaþ rusya -çin -batý askeri ve ekonomik kavgalar devrine yine girdi dünya ama kontrollü soðuk savaþ demek en doðrusu buna, gidiþat bu yönde ...
rusya batýya mecbur deðil bu da anlaþýldý yeni bir dünya DÜZENÝ KURULDU RESMEN . batý ,rusya, çin ve diðerleri diye 4 bölüme ayrýldý dünya ...
Yer Ýmleri